BBP İlçe Kongresi yapıldı

Silivri Adliyesi yakınında bulunan bir salonda düzenlenen kongreye BBP İl Başkanı Bayram Karacan,Teşkilat Başkanı Mehmet Akın ,Bölge Başkanı Orhan Yılmaz ,Ayhan Gökçe ve çok sayıda partili katıldı.

BBP İlçe Kongresi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Slayt gösterisi başlayan kongrede helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından bir konuşma yapan İstanbul Bölge sorumlusu Orhan Yılmaz, "Büyük Birlik Partisi (BBP)  bizim temel felsefemiz ,bu ülkede sırtı pek insan oluşturabilmek ,güvenli ,refah ve özgürce hareket eden bir hareketi canlandırmak,bu ülkede ,ülkenin yer altı ve yer üstü kaynaklarını markalaştırmak,sanayisini oluşturmak  ve dünya devletleri içerisinde var olduğumuzu bir defa daha dünyaya göstermektir.Biz inanıyoruz ki yüzde 10 barajını aşarak ,Türkiye’de iktidar olma yolunda adımlarımızı atmış olacağız. " şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde Zafer Erel Silivri İlçe Başkanlığı’na getirildi. Erel, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Allah’ın izni ile sizlere güvenerek bu yola çıkmış bulunmaktayım. Sizlerin vereceği destek ile kanımın son damlasına kadar Büyük Birlik Partisi çatısı altında layık olan siyasetin en güzelini yapmaya çalışacağım."dedi

Seçim sonrası BBP Silivri İlçe Başkanlığı şu isimlerden oluştu.

Zafer EREL (Başkan)

Asil Üyeler:

Hakan Güner,Mehmet Yarluğkan,Uğur Akbaba,Ziya Sarısoy,Atilla Çetinkaya,Osman Taşdelen,Serdar Koyuncu,Ferhat Tuncer,Murat Çiftçi,Yusuf Hakan Açıkel

Yedek üyeler:

Meral Venedik,Cemal Yıldız,Ali Bakar

İl Delegesi

Zafer EREL,Y.Hakan Açıkel