Belediye başkanına 'Kına' gönderdiler

Ak Parti'li belediye Meclis üyesi Mutlu Bozoğlu, Gençlik kolları başkanı Orhan Koç ve parti üyesi gençler, Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince et ve şükür pilavı dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a kına gönderdiler.

Belediye başkanına 'Kına' gönderdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri PTT binasından, Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince et ve şükür pilavı dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a kına gönderen Ak Parti üyeleri ,Paket içersine bir de mektup ilave ettiler. Belediye Başkanına hitaben yazılan mektupta şu ifadelere yer verildi;

“Asil milletimizin ezelden beri yükseklerde yaşadığını hiç alçalmadığını, yükseklerde yaşanıldığında ise devamlı sert rüzgarlara yani çeşitli zorluklara maruz kalınacağını, her defasında da bu zorlukların üstesinden gelerek daha da yükseklere çıkılacağını hatırlatarak.

Milletin gözünün içine baka baka makamınızdan utanmadan ecdadın şehit olduğu, Kurşunların havada çarpıştığı, kendilerinden misli misli fazla orduları darmadağın ettiği milletimizin kahramanlığının resmi bir vesika olduğu mübarek şehir Çanakkale'nin temsilcisi olduğunuza aldırmadan 7 haziran seçimlerinde HDP barajı aştı diye "pilav dağıtma" gibi sevinç gösterisinde bulunarak kendi iç hesaplarınızı yansıttınız. Son zamanlarda ülkemiz dünya semasında daha da yükseldiği için hükümetimiz ve milletimiz çok sert rüzgarlara çeşitli zorluklara maruz bırakılmıştır. Bunu çekemeyen dış güçler her zaman olduğu gibi "istemezük" zihniyetli bir avuç topluluğu ülkenin karsısında durmaya yavaşlatmaya ve hatta iç savaş dahi çıkarmak için kullanır olmuş; çeşitli iftira ve provakasyonlarla ülkeyi kaosa sürüklemek için elden geleni yapmaya başlamıştır. Fakat muvaffak olamadıkları gibi olamayacaklarını da bilmeleri gerekmektedir.

Pilav dağıtarak sevincinizi ve iç hesaplarınızı yansıtmanız sebebiyle karakterinizi ortaya koymuş olup kardeşlerimin şehit olmasında fikrinizin de payı olduğunu düşünerek ve demokratik eylem hakkımı kullanarak siz ve sizin gibilere anlayacağınız dilde mesaj vermek amacı ile KINA gönderiyorum. Siz nerenize yakacağınızı iyi bilirsiniz.”

 

Sehitlerin Kardeşleri 

Mutlu Bozoğlu ve Silivri Ak Parti Gençlik Kolları