CHP kadın kolları Yeni Mahalle’de toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yeni mahalle sakini partili kadınlarla bir araya geldi. Yeni mahalleli kadınların şikâyetlerini dinleyen CHP kadın kolları yönetimi, sorunların çözümlerini de paylaştı.

CHP kadın kolları Yeni Mahalle’de toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Bayanlarda ki eğitim seviyesini yükseltmek amaçlı yapılacak olan çalışmalarda kadınlarımızın faydalanacağı bir çalışma düzenleyeceklerini belirten CHP ilçe kadın kolları başkanı Figen Gürsöz; kadınlarımızın eğitim seviyelerini yükseltmenin bir zorunluluk olduğunu belirterek konuşmasında söyle devam etti "kadınlarımızın eğitim seviyelerini yükseltmek zorundayız özellikle bu bölge halkının kolay ulaşabileceği merkezlerde okuma yazma kursları başta olmak üzere bir çok alanda eğitim verilmesi gerekmektedir, aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla da el emeği eğitimleri verilmelidir. Ayrıca Bölgedeki sosyal faaliyet alanları da çok kısıtlı, bayanlarımızın faaliyet alanları geliştirilmelidir"

Mahalle toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Gürsöz bu toplantılara katılan bayanlara teşekkür etti…