CHP’de Şahin İstifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığında görevinden istifa eden Tayfun Zeki Şahin Parti’deki görevinden istifa etti.

CHP’de Şahin İstifa etti.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Eğitim Sekreterliği görevinde bulunan Tayfun Zeki Şahin Haber Merkezimize gönderdiği mesajda ;

“Bundan yaklaşık 2 ay önce almış olduğum "babamın ilçe başkanı olması halinde Silivri CHP Gençlik kollarından ayrılacağım" kararını, o günlerde gerek çalışma arkadaşlarım gerekse gençlik kollarından sorumlu ilçe yöneticimize iletmiştim.
Her ne kadar çalışma arkadaşlarım ve yöneticim,benim Gençlik kollarında yönetimde olmamın babamı torpili gibi bir ayrıcalık sonucu olmadığını, bunun herkesçe bilindiğini söylese de benim cevabım " evet yakın çevremiz biliyor, ancak uzakta olan insanlara bunu gösterme şansımız olmayabilir, hem partimize hem şahsıma gelebilecek art niyetli eleştirilere malzeme konusu olmak istemem,ben görevimden istifa ettikten sonra da partim için bugüne kadar nasıl çalıştıysam aynen çalışacağım. genel seçimlerin öneminin son derece farkındayım" dedim.
Gençlik kollarında görev yaptığım arkadaşlarımın görevimi bırakmamam konusundaki tüm ısrarlarına rağmen,bugün herkesçe bu görevde olmam son derece hak edilmiş olarak görülse de, bundan 10-15 yıl sonra bugünleri yaşamamış insanlara anlatmakta zorlanacağımız kanısındayım, diyerek ikna ettim.
Böylelikle parti için yapacağım çalışmaları daha sağlıklı yapacağım kanısında olduğumu söyledim.
07.03.2011 tarihinde yapılan CHP Silivri Gençlik Kolları toplantımızda istifamı yönetime sunmuş bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.