CHP’li gençler seçim startını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri ilçe gençlik kolları cumartesi günü ilçe binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi

CHP’li gençler seçim startını verdi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

. İl gençlik örgütünden yöneticiler; Taşkın Toprak, Engin Şimşek ve Deniz Kılıç’ın katıldığı toplantıda ayrıca ilçe yönetim kuruludan gençlik kolları sorumlusu Devrim Uzun’da yerini aldı. Toplantıda gençler seçim propagandası ve projelerin halka doğru anlatılması için eğitim aldı.

İlçe gençlik kollarının 1.yılında yapmış olduğu etkinliklerin bir sinevizyon gösterisi olarak sunulduğu gençlik toplantısında gençlerin seçim sürecinde yapacağı çalışmalarda tartışıldı.

Aile sigortası seçim lokomotifi olacak.

Toplantıda özellikle Aile sigortası projesinin seçmenlere doğru anlatılması üzerinde durulken, bu projenin olabilirliği tartışıldı.

İl gençlik örgütü seçim ve propaganda sorumlusu Deniz Kılıç ‘Aile sigortası denince AKP Hükümeti’nin eli ayağı birbirine giriyor, yapılamaz deniyor. Hayır, Cumhuriyet Halk Partisi bu projeyi hayata geçirecektir. Yapılan ekonomik araştırma sürecinde ortaya çıkan sonuç, sadece ülke ekonomisinin %1,6 sı ile bu proje hayat geçirilebilir olduğudur. Zaten yandaş kuruluşları aracılıyla, sadece yandaş seçmenlere ulaştırılan bu yardımı ve bu yardımları yapan kuruluşları, bir çatı altında toplayacağız. Ülke değerleri peşkeş çekilmeden, adil bir düzende yardımların dağıtılması yatıyor bu projenin temelinde.’ Dedi. Bilgilendirmesinde GenceArtı projesini de anlatan Kılıç sözlerine söyle devam etti.

GenceArtı projesiyle gençlere işsizlikle mücadelesinde destek olacağız…

"GenceArtı projesi, Türkiye’deki genç işsizlere yönelik “İstihdamda Fırsat Eşitliği Yaratma” misyonu ile oluşturulmuş olan ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen bir sosyal sorumluluk projesidir. Lise ve üniversite mezunu genç işsizler ile üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan projenin ana amacı; gençlere işsizlikle mücadelelerinde destek olmaktır.Aydınlık Türkiye’nin geleceği olan gençlerin eğitimleri, meslek edinmeleri, çalışma dünyasında yer almaları Cumhuriyet Halk Partisi’nin başlıca konularından biridir. Gençlerimizin yaşamın her alanına katılmaları ve kendilerini ifade etmeleri, politika üretim süreçlerine dahil olarak karar alma mekanizmalarında söz sahibi olmalarını mutlu bir gelecek için önemsiyoruz.Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak gençlerimize iyi eğitimli, özgüvenli, hoşgörülü, kültürlü, sorumluluk sahibi, laik ve demokratik Cumhuriyet’in birikimlerini içtenlikle benimseyen, özgür bireyler olarak yetişeceği bir Türkiye vaat ediyoruz" dedi.