CHP’nin Bayan Aday Adayları

CHP Silivri İlçe örgütünde düzenlenen toplantıda Dilruba Önal ve Ecz. İlknur Sönmez milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar

CHP’nin Bayan Aday Adayları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığını yürüten Dilruba Önal ile eczacıılık yapan İlknur Sönmez düzenlenen toplantıda kendilerini tanıtarak neden aday olduklarını açıkladılar.

Dilruba Önal yaptığı konuşmada "Öncelikle Cumhuriyet döneminin tüm kazanımlarına, Devrimlere ve Laik Cumhuriyetimize sahip çıkmak; vazgeçilmez ilkemdir. Toplumumuzun yarısı kadın nüfusudur. Yapılan tüm işlerin yüzde 60'dan fazlasını kadınlar yapıyor. Öyleyse niçin Milletvekili olarak görev yapmayalım. Yaptığımız işler bizim aynamız. Bu aynadaki görüntüleri beğeniyorum. Kendime bu konuda güveniyorum. İlkeli, çalışkan, özverili, planlı, programlı, disiplinli ve başarılı, pozitif enerji saçan idealist kişiliğim var. Bu özelliklerim hayatımın her döneminde görülüyor. Ülkemi ve insanları hiç ayırım yapmadan seviyorum. Bütün Milletvekili Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Eczacı İlknur Sönmez ise, ilçe sorunlarını ve çok iyi bildiğini ve seçildiği takdirde ilçemize be bölgemize yönelik önemli çalışmalarda bulunacağını dile getirerek partilerden destek istedi.