CHP'li adaylar Alevi Derneğini ziyaret etti.

CHP Parti Meclis Üyesi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Fevzi Gümüş ve beraberindeki milletvekili adayları Ali Şeker, Efkan Bolaç, CHP Silivri İlçe yönetimi ile birlikte Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesini ziyaret ederek dernek yöneticilerinin sorun ve taleplerini dinlediler.

CHP'li adaylar Alevi Derneğini ziyaret etti.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy, Milletvekili Adayı Fevzi Gümüş’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletip, Alevi Toplumun her zaman dile getirdiği istek ve taleplerin üstünde bir istekte bulundu.

Aksoy “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkartılması daha fazla kanlarının akmasına engel olunması ve özellikler Aleviler üzerinde oynanan oyunlarını son bulup, ülkemize Barış Sevgi ve Kardeşlik rüzgârının tekrar estirilmesi hususunda” hassasiyetini belirtti.

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy “2 Kasım sabahı artık kanların akmadığı, insanların ötekileştirilmediği bir dünyada eşit yurttaşlık haklarının sağlandığı bir şekilde gözlerini açmak istediğini, bu güzel vatanımızın böylesi kirli oyunlardan kurtularak kendi öz benliğine kavuşması gerektiğini belirterek “Milletvekili Ali Şeker’e teşekkür ederek ,bu sene yası matem oruçlarımızı Kerbela ve barış şehitlerimize adıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.