Değişim kadınları değişim için toplandı

Silivri Türkiye Değişim Hareketi Kadın Kolları Başkanlığı bünyesinde ilçe binasında düzenlenen bir toplantı ile yaklaşık 200 TDH’li kadın bir araya geldi

Değişim kadınları değişim için toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

TDH İl başkan yardımcısı Şefika Keskin’inde katıldığı toplantıda, Türkiye siyasetinde köklü değişikliklere ihtiyaç olduğu ve bu değişiklikte kadının önemi tartışıldı. 

Kadınlara öncelik verilecek 

Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan TDH Silivri İlçe Başkanı Doğan Filiz,  Türkiye Değişim Hareketi  olarak partileşme sürecinde ve sonrasında bayan kadroların çoğunlukta olacağı mesajı sık sık tekrarlanırken ilçe kadrolarındaki bayan yöneticileri toplantıya katılanlara tanıttı. İstanbul İl  Başkan yardımcısı Şefika Keskin ve İstanbul Kadın Kolları Başkanı Serpil Akyar Oruç’un da katıldığı toplantı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda İlçe Başkanı Doğan Filiz, ülke adına birlik beraberlik ve demokrasi mesajları vererek, “eskiden çare Sarıgül dü, şimdi son çare Sarıgül”diyerek TDH genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün  Türkiye siyasetinde yepyeni bir çığır açacağını ileri sürdü. Siyasetteki bu köklü değişimde kadınlara çok büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Doğan Filiz, toplantıya katılan kadınlardan da destek sözü aldı.