DP Silivri'den Toplu İstifa

Demokrat Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın önünü açmak için görevi bıraktılar.

DP Silivri'den Toplu İstifa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DP SİLİVRİ’DEN TOPLU İSTİFA

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Mehmet Haseski ve Yönetim Kurulu İstanbul İl Yönetim Kurulu’nda yaşanan değişim sonrası, il yönetiminin önünü açma adına topluca istifa etti. İlçe Başkanı Mehmet Haseski yeniden yapılanmada görev almayacağını açıkladı.

Demokrat Parti’de değişim rüzgarları esiyor. İl Başkanı Tekin Enerem ve il yönetiminin istifasının ardından , İl Başkanlığına Mete Kalyoncu atanmıştı.
DP İl Başkanlığına atanan Meto Kalyoncu kısa sürede il yönetimini oluşturdu. Silivri’den il yönetimine DYP Eski İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Sezen görevlendirildi.
Demokrat Parti İl Yönetimi’nde bu gelişmeler yaşanırken, Silivri İlçe Teşkilatı’da pazartesi günü Mehmet Haseski Başkanlığı’nda yaptığı toplantıda il yönetiminin önünü açma adına topluca görevlerinden istifa kararı aldılar.

TEPKİ DEGİL , KOLAYLAŞTIRMA

 DP Silivri İlçe Başkanı Mehmet Haseski yaptığı açıklamada istifaların her hangi bir tepki olmadığını , yeni atanan il yönetiminin işini kolaylaştırma yönünde bir hareket olduğunu belirterek şunları söyledi: İlçe yönetiminde arkadaşlarımızla birlikte yeni atanan il teşkilatının önünü açma adına görevlerimizden istifa ettik. İlçe başkanı olarak özel işlerim nedeni ile yeniden yapılanmada görev almayıp, bir üye olarak üzerime düşen görevi her zaman olduğu gibi yapmaya devam edeceğim. Önümüzde ki günlerde il tarafından görevlendirilecek olan bir arkadaşımız kendi yönetimini oluşturup bayrağı bıraktığımız yerden devir alacaktır. Bu güne kadar özveri ile görev yaptığım arkadaşlarıma bana göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ederim, yeniden görev alacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim.dedi

Silivrimiz.com