İdam Cezası için imza kampanyası

(SHA)-Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanlığınca düzenlenen 'İdam Cezası İstiyoruz' isimli imza kampanyası yoğun yağış altında başladı.

İdam Cezası için imza kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa Camii’nin çıkışına stand açan parti mensupları yoğun yağan yağmur altında Silivri’lilerden imza istediler
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Erel yaptığı açıklamada “ Bir günlük huzurumuzu ve tek bir vatandaşımızın güvenliğini dahi Avrupa Birliği Uyum Yasaları'na feda edemeyiz,Ceza kanunlarının mevcudiyeti kamu vicdanını rahatlatmaktır. Sosyal infial yaratan suçlara karşı emniyet duygusunun temini adına, caydırıcılığı arttırmak için İdam cezası geri gelmeli ve tavizsiz uygulanmalıdır.
İdam cezası verilen en ağır cezadır; belirli ağır suçlara verilir ve özel bir cezadır. Sadece sosyal hayatta ve vicdanlarda infial yaratan suçları işlemeye niyetleri olanları en etkili şekilde caydırmak için değil, insanların vicdanındaki adaleti ve adalete olan güveni sağlamak amacıyla idam geri gelmelidir.
Her yıl binlerce yavrumuz kayboluyor, tecavüze ve istismara uğruyor,organ mafyalarının ve sapıkların kurbanı olup canlarına kıyılıyor.Binlerce ana baba yüreğine evlat acısı çöküyor, binlerce ocağa ateş düşüyor,Ahlaki terör zirve yapıyor... Sokak ortasında aleni cinayetler işleniyor,Suç oranları hızla artıyor ve cezaevleri doluluk rekorları kırıyor.
Her türlü dış müdahaleye açık olan ve bu ülkenin birliğine, huzuruna, emniyetine ve emniyet güçlerine savaş açan Bölücü Terör suçluları ciddi tehdit oluşturmaya devam ediyor... Herkesin yararlanma hakkı olan kamu malları ve hizmetlerini manipüle edip yetim hakkı yiyen-yediren, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızı peşkeş çeken ve ülke ekonomimizi zarara uğratan Ekonomik Terör suçluları ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor, yaptıkları yanlarına kâr kalıyor.12 Haziran 2011 Genel Seçimi ile birlikte idam cezasının geri getirilmesi ile alakalı talebimizin halkoyuna sunulmasını ivedilikle teklif ediyoruz.
Büyük Birlik Partisi olarak; 29 Mart 2011 itibari ile referandum yoluyla, gerekli hukuki düzenlemelerin yapılıp Türk ceza sisteminde idamın geri getirilmesi için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız”dedi.İmza kampanyasına katılımın yoğun olduğu gözlemlendi