Işıklar ilçe Başkanı oldu

Kurucu Yönetim Kurulu Listesi ile birlikte atama yazısı bugün ulaşan Işıklar Anadolu Partisi Silivri kurucu ilçe başkanı oldu.

Işıklar ilçe Başkanı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’na Avukat Ramazan Işıklar atandı.  Silivri siyasetinin yakından tanıdığı Teoman Aydan ve Şaban Karagöz’ün de aralarında bulunduğu Uğur Çengel, Günay Kaya, Haluk Güzel, Timur Mermertürk ve Murat Akıner’den oluşan kurucular kurulunun ataması il başkanlığı tarafından bugün itibari ile gerçekleştirildi.

IŞIKLAR: “AMACIMIZ BÖLMEK DEĞİL BÜTÜNLEŞTİRMEK”

İlçe Başkanlığı ataması gerçekleştirilen Av. Ramazan Işıklar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün itibari ile atamamız gerçekleşmiş bulunmaktadır. Öncelikle Anadolu Partimizin Türkiye’ye ve Silivri’mize hayırlı olmasını dilerim. Türkiye siyasetinde mevcut bulunan tıkanıklığı açacağına yürekten inandığım Anadolu Partisi’nin Silivri kurucu ilçe başkanı olmaktan onur ve mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Kısa zamanda ilçe teşkilatlanmamızı oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız.Genel Başkanımız Sayın Emine Ülker Tarhan ile birlikte Türkiye’nin siyasi geleceğine yön vermek üzere kutlu bir yola çıktığımıza inancımız tamdır. 2015 genel seçimlerinde ülkenin kötü gidişatına dur demek için bu yolda el ele, kol kola yürüyeceğiz. Amacımız hiçbir siyasi yapıyı bölmek, parçalamak değil aksine birleştirip bütünleştirmektir. Her kesimden insanı kucaklayarak ülkemizin girdiği bu siyasi darboğazı Anadolu Partisi ile aşacağız. Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen yapılan anketlerde %8 oy oranımız çıkmaktadır. Baraj sorunu olduğuna inanmıyoruz. Amacımız ülkemizde ve ilçemizde mevcut bulunan siyasete karşı sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı sandığa getirecek alternatif yaratmaktır. “

“TEK YETKİLİ MERCİ BİZİZ”

"İlçe yönetim kurulumuzun atanması ile birlikte ilçe teşkilatlanmamıza da hızla başladık" diyerek sözlerini sürdüren Işıklar " Kısa süre içerisinde ilçe binamızı hazırlayarak aktif olarak çalışmaya başlayacağız. Kadın ve gençlik kollarımızın oluşumu da devam ediyor. Silivri siyasetinde aktif olarak rol alacağız. Silivri’mizde siyaseti alışılmışın dışında bir yere taşıyacağız. Yeni bir soluk getireceğiz. Silivrili hemşerilerimizi partimize üye olmaya davet ediyorum. Hemşerilerimiz bizleri sosyal medyada bulunan Anadolu Partisi Silivri İlçe Başkanlığı resmi sayfalarından takip edebilir, bizler ile bu sayfalar üzerinden iletişim kurabilirler.Partimizin yeni kurulmuş olmasından dolayı öncelikle vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum. İlçemizde partimiz adına bağış, yardım toplama gibi bir durum söz konusu değildir. Halkımızın bu konuda dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Bu tip talepler ile gelecek kişileri bizlere bildirmelerini istiyoruz." dedi.