Işıklar MHP ve Ak Parti'yi Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe başkanlığı kongrelerinin ardından MHP ve AK Parti İlçe Başkanlıklarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek gündemde olan konular ile ilgili bilgiler verdi.

Işıklar MHP ve Ak Parti'yi Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleşen ilçe kongrelerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ile Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Işıklar, gündemde olan konular hakkında bilgiler vererek, özellikle çimento fabrikasının yapımına karşı ortak hareket edilmesi konusunda davet çıkardı. 

GÜNDEMDE ÇİMENTO FABRİKASI VARDI

İlk ziyaretini MHP Silivri İlçe Başkanlığı’na gerçekleştiren Işıklar; “Kongreniz hayırlı olsun. Farklı düşüncelerin toplumun geleceği için bir araya gelmesi, bir şeyleri değiştirmeye, dönüştürmeye çalışması çok önemli.  Ülkemizde barışa ve hoşgörüye ihtiyaç var. Biz bunu ilçemizde sağladık. Bu duyarlılığı hep birlikte koruyacağımızdan da hiç şüphem yok” dedi. Silivri ile ilgili bilgiler içeren dosya sunan Işıklar, gündeminde ilçeye yapılması planlanan çimento fabrikası olduğunu dile getirerek şunları söyledi; “Silivri’ye çimento fabrikası yapılmak istenmesi, bağrımıza saplanmak istenen hançer oldu. Çok duyarlı olmamız gereken bir zaman. Hem çevresel hem de sağlık açısından oldukça sakıncalı. 4 Mart’ta yapılacak toplantıda hazır olmamız gerekiyor. ÇED raporu gereği olarak bizlere de sormak zorundalar. Hazırladığımız dosyayı tüm siyasi partilerimize sunacağım. Ortak hareket ilçemizin geleceği adına önem arz ediyor.” 

TÜRKYILMAZ; “KAMUOYU OLUŞTURULMALI”

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, çimento fabrikasının yapımını önlemek adına siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşu ve derneklerin ortak açıklamalar, vatandaşların katılımıyla yürüyüşler düzenleyerek kamuoyu oluşturulması gerekliliğine dikkat çekti. Türkyılmaz, Işıklar’a nezaket ziyareti için teşekkür etti. 

IŞIKLAR; “YAPILACAK ÇALIŞMALAR AKLA VE SİLİVRİ’NİN GELECEĞİNE UYGUN OLMALI”

Başkan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’e gerçekleştirdiği ziyaretinde hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Birbirimize el uzatacak mesafeyi bırakarak, Silivri’yi el birliği ile geleceğe taşımak konusunda çalışmalıyız. İlçemizde üç siyasi partinin de temsil yetkisinin kadınlarda olması çok güzel. Kongreniz hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Çimento fabrikası ile ilgili araştırmalarını ve İBB’ye sunduğu ilçenin öncelikli sorunlarını dosya haline Demiral’a da ileten Başkan Işıklar; “Gündemimizde olan konularla ilgili dosya hazırladık. İlçemizde yapılacak çalışmalar akla ve Silivrimizin geleceğine uygun olmalı. Desteğiniz önemli. Bunu hep birlikte paylaşalım. Karayolları ve ilgili kurumlarla görüşmeler yapalım” dedi. 

DEMİRAL; “SİLİVRİ ADINA YAPILACAK TÜM İŞBİRLİKLERİNE AÇIĞIZ”

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Yapılacak çalışmaların takibini yapıyoruz. Silivri’nin geleceği adına yapılacak tüm işbirliklerine açığız” diyerek, Işıklar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.