Karakaş: Aldığımız Emaneti Geleceğe Taşıyoruz

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajında 'Geçmişini iyi bilen bir millet olarak, Atatürk'ten aldığımız emaneti geleceğe çok daha güçlü bir şekilde taşıyoruz' dedi.

Karakaş: Aldığımız Emaneti Geleceğe Taşıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Aziz milletimizin bağımsızlık mücadelesinin lideri, askeri ve siyasi kabiliyeti ile büyük bir lider ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 73. yıldönümünde bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Milletimizin gönlündeki Atatürk sevgisi ve cumhuriyetimize olan bağlılığı, O’nu gerçek manada anlayanların kararlılığı ile geçmişten çok daha güçlü bir şekilde korunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere kararlı bir şekilde ilerlemektedir. “En büyük eseri” olan cumhuriyetimiz, O’nun gösterdiği hedeflere yakışır bir şekilde yaşatılmaktadır.

Ülkemizi bölgesinde ve dünyada lider ülke konumuna getirmek, cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve güçlendirmek, O’nun gösterdiği hedeflere ilerlemek, Atatürk’ü anarken sunacağımız en büyük ve anlamlı hediyemizdir. Geçmişini iyi bilen bir millet olarak, Atatürk’ten aldığımız emaneti geleceğe çok daha güçlü bir şekilde taşıyoruz.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 73. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”