Karakaş:Akparti Silivri'de birinci parti olacak

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını, İl Yöneticisi Sn. Hakan Bahadır’ın da katılımıyla, Livar Balık lokantasında gerçekleştirdi.

Karakaş:Akparti Silivri'de birinci parti olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İlçe Başkanı Metin Karakaş  yaptığı konuşmada ; ‘’ Olağan teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra, sabahları mahalle teşkilatları ve mahalle sakinleriyle beraber kahvaltılar yapıyoruz, akşamlarıysa köyleri ziyaret ediyor ve  mahallelerimizde de ayrı ayrı evleri ziyaret ediyoruz. Bu sayede mahalle teşkilatlarımızla bir araya gelerek takım ruhu anlayışı içerisinde, hizmet odaklı çalışıyor, çözüm getirebileceğimiz sorunları yerinde tespit ederek, elimizde ki imkanları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Yaptığımız bu yoğun tempolu çalışmalar gösteriyor ki, ilçemizde birinci parti çıkmamamız için hiçbir neden bulunmamaktadır.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için tarihi sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bundan dolayı canla başla çalışıyoruz. Ülkemizi dünyada lider ülkeler seviyesine getireceğiz.

Birileri mevki, makam sevgisi ile nasıl koltuk sahibi olurum düşüncesi ile teşkilatlarını yolda koyarak, şahsi ikballerinin peşinde koşarken, bizler Ak Parti mensupları olarak yarının Silivri’si ve Büyük Türkiye’sini nasıl inşa ederiz diye dertleniyoruz.

Bu doğrultuda birlik ve beraberlik ülküsünden ayrılamayarak, ideallerinin peşinde koşan, Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2011 genel seçimlerinde, bir kez daha tek başına iktidara gelmesi hususunda, azami gayretimizi göstereceğimizi dost düşman herkese, bir kez daha deklare etmek istiyorum’’ dedi.