Karakaş:B.Çavuşlu'ya Hizmet Sözümüzü Tuttuk

B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı'nın olağan toplantısına katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, B.Çavuşlu'da altyapı çalışmalarının başladığını, B.Çavuşlu 60. Yıl İlköğretim Okulu'na ek bina yapılmasının da 2012 yatırım programına alındığını söyledi. Karakaş, 'B.Çavuşlu'ya hizmet sözümüzü tuttuk' dedi.

Karakaş:B.Çavuşlu'ya Hizmet Sözümüzü Tuttuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Dilek Demiral, Yalçın Yönet, Mustafa Eren, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Bayram, Yıldıray Kirazpınar, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu ile birlikte B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı’nın olağan toplantısına katıldı. Eski B.Çavuşlu Belediye Başkanı, rahmetli M.Ali Uzer’in oğlu, Mahalle Başkanı Ümit Uzer başkanlığında kurulu mahalle teşkilatı ile durum değerlendirmesi yapan Metin Karakaş, B.Çavuşlu’nun hak ettiği hizmetleri söz verdikleri zamanda yerine getirdiklerini vurguladı. B.Çavuşlu Mahalle Muhtarı Erdinç Öztürk de AK Parti Mahalle Teşkilatı’na uğrayıp Karakaş ve ekibine “Hoş geldin” dedi.

KARAKAŞ, TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Mahalle Başkanı Ümit Uzer ve mahalle teşkilatı yönetim kuruluna 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’ndeki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Karakaş, “B.Çavuşlu teşkilatımız, 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’nde başarılı bir karne ortaya koydu. Hepinizi özverili çalışmalarınız ve sandığa yansıyan sonuç nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI, SIRA OKUL YAPIMINDA

Eski B.Çavuşlu Belediye Başkanı, rahmetli M.Ali Uzer’in B.Çavuşlu’nun belediye kuruluşu ve göre süresi içinde imkanlar nispetinde önemli hizmetlere imza attığını vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, hizmet sözlerini zamanı içinde yerine getirdiklerini vurguladı. B.Çavuşlu’da altyapı çalışmalarının başladığını hatırlatan Karakaş, “B.Çavuşlu’nun altyapı çalışmaları başladı. Arıtma tesisinin yeri konusundaki bürokratik işlemlerden dolayı işin başlama zamanı biraz gecikti. B.Çavuşlu halkına verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. B.Çavuşlu, fosseptik atıklarından kurtulacak, çağdaş, modern bir altyapıya kavuşacak.” dedi.

B.Çavuşlu 60.Yıl İlköğretim Okulu’na ek bina yapılmasının da 2012 yatırım programına alındığını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için B.Çavuşlu 60. Yıl İlköğretim Okulu’na ek bina yapımını 2012 yatırım programına aldırdık. Yeni binanın hizmete açılması ile eğitim alanındaki bir ihtiyaç da çözüme kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “İnsanların gönlüne hizmetle girme” anlayışını sürdüreceklerini vurguladı. Toplantıda, teşkilat çalışmaları da değerlendirildi.