Karakaş:Emaneti 2014’de geri alacağız

AK Parti Silivri İlçe Mahalle Teşkilatları’nın haftalık olağan toplantıları, 2014 yerel seçimlerini kazanma hedefine odaklandı. Toplantılara sorumlu yöneticiler ile katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, mahalle teşkilatlarından 2014 yerel seçimlerini kazanma sözü aldı.

Karakaş:Emaneti 2014’de geri alacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, sorumlu Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclis Üyesi, İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte mahalle teşkilatlarının haftalık olağan toplantılarına katılmayı sürdürüyor. Aynı akşam AK Parti İlçe Teşkilatı içinde kendilerine ayrılan mahalle toplantı odalarında haftalık olarak buluşan Yeni Mahalle, Fatih ve Mimarsinan Mahalleleri’nin toplantılarına katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Birlik ve beraberliğimizi koruyarak 2014 yerel seçimlerini kazanacağız” dedi.

TEŞKİLAT 2014’E HAZIR

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın 16500 üyesi, haftalık toplantıları ve birebir iletişimi ile diğer partilerden farklı bir sistemle çalıştığını vurgulayan İlçe Başkanı Metin Karakaş, “12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Silivri’de bir ilki başardık. AK Parti, Silivri’nin köyleri, eski beldeleri ve merkeziyle birlikte Silivri’de ilk kez seçimlerinden 1. parti olarak çıkmayı başardı. İnanan, çalışan, dürüst ve samimi bir teşkilat, başarıya giden yolu herkese gösterdi. Partimiz kurumsal yapısı ve insan ilişkilerindeki bütünlüğü ile 12 Haziran seçimlerinden alnının akıyla çıktı. Kongre sürecimizi de bir demokrasi şöleniyle atlatacağımıza inanıyorum. Bu süreçte dışarıda dedikodular ve iftiralar ile teşkilatımıza zarar vermek isteyenler olabilir. Bunlara karşı dikkatli olmanızı diliyorum. Kongrenin ardından bütün enerjimizi 2014 yerel seçimleri için değerlendireceğiz. Bugün seçim olsa, mahalle başkanımızla, mahalle yönetimiyle, sandık başkanımızla, üyelerimizle, yönetim kurulumuzla, partimizin tüm organlarıyla seçime hazırız. Teşkilatımız 2014’e hazır. Bize düşen görev de 12 Haziran seçimlerindeki gibi çalışarak emanetimizi geri almaktır.” dedi.

GÜRCAN “AK PARTİ’MİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ”

Fatih Mahalle teşkilatının toplantısında konuşan Mahalle Başkanı İslam Gürcan, “Silivri Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı ve belediye yönetim kadroları, Fatih Mahallesi’nden oldukları halde biz halkımızla samimi bir şekilde sürekli iletişim halinde olduk. Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına, beklentilerine ve isteklerine cevap vererek sorunların çözümü konusunda aktif olduk. Ve bunun sonucunda önce referandum, ardından genel seçimde oylarımızı sürekli arttırarak Fatih Mahallesi halkının güvenini kazanmış olduğumuzu gösterdik. Bu güveni boşa çıkartmamak için Fatih Mahalleliler’in her türlü sorununu çözmek için mahalle ve ilçe yönetimi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Mahalle yönetimi olarak 2014 yerel seçimlerine artan bir özgüvenle, şevkle, mahallelimizle bütünleşerek, Fatih Mahallesi’ne en iyi hizmeti vermek için AK Parti’mizi yerel seçimlerde zirveye taşıyacağız.” ifadesini kullandı.