Kılıçdaroğlu’nun elçileri arı gibi

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, her hafta 500 yüz evi ziyaret etmeyi hedefledikleri alan çalışma programı kapsamında, vatandaşlara aile sigortası ile ilgili bilgi veriyorlar

Kılıçdaroğlu’nun elçileri arı gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Partili kadınlar ayrıca yanlarında taşıdıkları broşürleri vatandaşlara vererek seçim öncesinde destek arayışlarını sürdürüyorlar. 

“Aile sigortası herkes için onurlu ve huzurlu bir yaşam sunan mutlu Türkiye’nin en büyük adımlarından biridir” sloganıyla yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, genel seçimlerde destek isteyen CHP Silivri İlçe Kadın Kolları ve Milletvekili aday adaylarıyla birlikte ev ev dolaşarak vatandaşları bilgilendiriyorlar. Her hafta 500 evi ziyaret etmeyi hedefleyen partili kadınların bu hafta ziyaret yeri Yeni Mahalle sakinleri oldu. 

BİR LÜTUF DEĞİLDİR

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları’na mensup bayanlar, aile sigortasının bir lütuf değil, sosyal devletin temel görevi olduğuna dikkat çektikleri ziyaretlerinde, aydınlık Türkiye’nin yarınları için 12 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde CHP’ye destek vermelerini istemeyi de ihmal etmediler.