Meclis üyeleri nezaket ziyaretinde

30 Mart Yerel seçimlerinde örgütün tam desteği ile meclis üyesi adayı olarak seçimlere giren ve seçimlerden başarı ile çıkan CHP'li meclis üyeleri haber merkezimizi ziyaret ettiler.

Meclis üyeleri nezaket ziyaretinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Mart Yerel seçimlerinde örgütün tam desteği ile meclis üyesi adayı olarak seçimlere giren ve seçimlerden başarı ile çıkan CHP’li meclis üyeleri haber merkezimizi ziyaret ettiler. 

Gelecek 5 yıl içinde Belediye meclis üyeliği yapacak olan CHP’li Mümin Koçoğlu ve Arzu Yalçınkaya, Silivri Haber Ajansı (SHA)’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette SHA yöneticisi Yusuf Eker tarafından ağırlanan meclis üyeleri  “yerel seçimlerde izlediği yayın politikası ve yerel haberciliğe farklı bir boyut kazandırdığından dolayı Yusuf Eker’e teşekkürlerini ilettiler”

“Geldiğimiz yeri unutmadan Silivri’mize en iyi şekilde hizmet edeceklerini “ belirten Koçoğlu ve Yalçınkaya  “Silivri’mizi Sayın Özcan Işıklar Başkanlığında ekip ruhuyla hareket ederek yönetetip, bizlere güvenen tüm vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzu bilerek hareket edeceğiz ”dediler.