Müjdat Gürsu'da Tadilatlarda Sona Gelindi

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral Yapımı İBB tarafından gerçekleştirilen İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksini ziyaret ederek tesislerde gerçekleştirilen tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Müjdat Gürsu'da Tadilatlarda Sona Gelindi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral Yapımı İBB tarafından gerçekleştirilen İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksini ziyaret ederek tesislerde gerçekleştirilen tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Demiral’a İBB AK Parti Meclis Üyeleri Rıfat Kutlu ve Tamer Şişman, Silivri İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, Marmara Bölgesi Gençlik Kulüpleri Genel Başkan Yardımcısı Temel Aslan eşlik etti.

İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksi Tesis İşletme Amiri Abdulkadir Baldemir ziyaretçilerini ilk olarak makamında ağırlayarak tesis çalışmaları ve devam eden tadilatlar hakkında bilgiler verdi.

 

Tesislerin tenis kortu, halı sahası ve yürüyüş parkurundan faydalanıldığı bilgisini veren Tesis Amiri Baldemir spor kulüplerinin alt yapılarının da futbol sahasında antrenman yaptığını söyledi. Elektrik kablolarının döşenme işlemlerinin bittiğini, mevcut çalışmaların tamamlanmasından sonrada tesislerin tam kapasiteyle Silivri halkının hizmetine devam edeceği bilgisini de verdi.

               

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Demiral gerçekleşen ziyarette tesislerin eksiklerinin giderilmesi konusunda teşkilatının özverili girişimlerinin olduğunu vurgulayarak ; ‘’Buradaki sorunun çözümüne yönelik İBB’nin ilgili birimleri ile görüşerek İBB Tesis Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün Avrupa Yakası Spor Salonlarının Bakım ve Onarım İnşaatı ihalesi kapsamına aldırdık. Bunun neticesinde geçtiğimiz 25 Mart tarihinde tesislerin tadilat çalışması başladı. Buradaki tadilatın yakın bir zamanda başlayacağının bilgisini seçim çalışmalarımız döneminde Amatör Spor Kulüpleri ile gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programında zaten söylemiştik. Görüldüğü gibi seçim öncesi başlayan çalışmaların sonuna gelindi. Kablo çalışması bitmiş durumda ve en fazla bir aylık gibi kısa bir süre sonra burada hiçbir sorun kalmayacak. Başlayan tadilat çalışmaları AK Parti Silivri İlçe Teşkilatımın sorunu İBB’nin ilgili birimlerine iletmesi neticesinde gerçekleştirilmektedir. Buradan hiçbir şahıs ve kurum kendine siyasi rant çıkartmaya kalkmasın. Ben ve Teşkilatım İBB Başkanlığı’mızın ilçemize sunduğu hizmetlerin takipçisi olacak ve yeni hizmetler getirme konusunda çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz.’’ Dedi.

 

Daha sonra yeni gerçekleşen tadilat çalışmalarını Yerinde inceleyen Ak Partili Heyet İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksi’nden ayrıldı.