Özkök: Tavizler tavizleri doğurmaya devam etmekte

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Ortodoksların Silivri'de ayin düzenlemesini kınayan bir açıklama yayınladı. Özkök ayrıca Silivri'nin canlanmasının yolunun deniz turizminden geçtiğinin de altını çizdi.

Özkök: Tavizler tavizleri doğurmaya devam etmekte
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Fener Rum Patrikhanesi’ne bağlı Ortodoksların Silivri Kale Park’ta yaptıkları ayine tepki gösteren bir açıklama yayınladı. “Tavizler tavizi doğurmaya devam etmekte” diyen Özkök, Belediye Başkanı Özcan Işıklara da Silivri için Ortodokslardan medet ummak yerine deniz turizmini canlandırmasını önerdi.

İşte Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök’ün yaptığı açıklama:

Silivri Ülkü Ocakları tarafından kamuoyuna saygıyla duyurulur

Yakinen takip ettiğimiz son günlerde sıkça basında bahsedilen Belediye Başkanı Özcan Işıklar’IN toplumun ahlaki değerlerine etik olmayan davranışlarına yenisi daha eklendi. Din turizmi adı altında Ortodokslara verilen tavizler sonucu yapılan ayinleri kabul etmemiz mümkün değildir.  "TÜRK" İslam âlemi üzerindeki zırhın adıdır. Zaman ülkücüleri her daim haklı çıkarmıştır.

Gelen Ortodoksların esnafa faydası olacak bahanesi ve turizm bu şekilde hareketleneceğini düşünmek büyük gaflettir. Taviz tavizi doğurmaya devam etmekte ve anlaşılan da devam edeceğidir. Dün Değirmenköy’de kilise açmak isteyenlerin yarın daha farklı isteklerine nasıl cevap verilecektir.

Silivri turizme açılacaksa Ortodokslardan medet ummayı bırakıp en uzun sahile sahip Silivri’mizin liman düzenlemesi halk plajları vb. gibi daha farklı projelerle deniz turizminin canlandırılması Silivri esnafına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz. Tabi ki Silivri Belediye Başkanı’nın niyeti Silivri’mizi kalkındırmak ise…