Şahin Basın Açıklaması Yaptı

Son günlerde gündeme gelen ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a yöneltilen mefhum 'İstiklal Marşı'na' sözde saygısızlık iddiaları üzerine CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin bir basın açıklaması yayınlayarak 'İstiklal Marşı'na, şehitlerimize olan bağlılığımızdan, saygımızdan şüphesi olanın aklına şaşarım.' Dedi.

Şahin Basın Açıklaması Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Son günlerde bazı yayın organlarınca, cımbızla seçilerek bazı kelimelerin kırpılıp öne çıkarılması ve bu şekilde algı kirliliği yaratılarak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, İstiklal Marşı’na saygısızlık yaptığı iddiaları ortaya atılmıştır. Söz konusu mefhum ve gerçek dışı iddialarla ilgili açıklama yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, bu tip haberleri şiddetle kınadı.

“CHP’nin herhangi bir üyesinin, İstiklal Marşı’na, saygı duruşuna, şehitlerimizin aziz hatırasına ve tüm bu manevi, milli değerlerimize olan bağlılığından şüphesi olanın aklına şaşarım.” Diyen Şahin, iddiaları iftira olarak değerlendirdi. Şahin, sözde İstiklal Marşı’na saygısızlık iddialarıyla ilgili olarak, “Bilinmesi gerekir ki, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurması ve ilk genel başkanlığını yapması ile gurur duyduğumuz partimizin hiçbir üyesi bu tip bir saygısızlığa imza atmaz. Bundan kimsenin şüphesi dahi olmamalıdır.” dedi.