Seçimlerin ilk değerlendirmesi Hamdemirci'den

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci 2014 Yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. 'Mücadelemiz Artarak Devam Edecek'

Seçimlerin ilk değerlendirmesi Hamdemirci'den
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci 2014 Yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. “Mücadelemiz Artarak Devam Edecek”

Hamdemirci yaptığı açıklamada “Yerel Seçimin milletimiz ve Silivri Halkı için hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçilen adaylara da hayırlı hizmetler dilerim. Saadet Partisi olarak Silivri’de çok önemli bir seçim çalışması icra ettik. Silivri’de gidilmedik yer bırakmadık. Silivri halkından çok büyük bir teveccüh gördük. Gönüllerde ki teveccüh oy olarak sandığa yansımamış olabilir. Ancak, Silivri halkının bu tercihine saygı duyuyor ve Partimize göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyoruz.

Ülkemiz genelinde ve Silivri’de yerel seçimden ziyade genel seçim havasının yansıtılmaya çalışılması, gerilim ve kutuplaşma politikası sebebiyle, yine milletimiz iki siyasi partiyi tercihe zorlanmıştır. Küçük hesaplar peşinde koşan ve her şeyi seçim kazanmak zanneden iktidar ve ana muhalefet, yıllardır oynadıkları oyunu yine sahnelemiştir. Bu politika ülkemize ve milletimize çok büyük zarar vermekte, ülkemiz insanı birbirine düşman hale getirilmektedir ”dedi

Siyasi mücadelelerine büyük bir azimle devam edeceklerini belirten Hamdemirci sözlerini şöyle sürdürdü “Milli Görüş mensupları olarak 45 yıldır devam ettiğimiz mücadelemize, bugün daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Dava aşkıyla her türlü fedakârlığı yapan ve her türlü engele göğüs geren vefakâr teşkilat mensuplarımızla Silivri’de gidilmedik yer ve çalınmadık kapı bırakmayacağız. Milletimizin Milli Görüş yönetimine kavuşması için çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bizler inanıyoruz ki, milletimiz aslına ve özüne dönecek ve Saadet Partisi’ni bağrına basacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır”