Silivri Bakan Faruk Çelik'i konuk edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Bşkanlığı’nca İstanbul genelinde koordine edilen ‘’Türkiye Buluşmaları’’nın Silivri İlçe Teşkilatınca düzenlenecek ilk programının konuğu Devlet Bakanı, Bursa Milletvekili Faruk Çelik olacak

Silivri Bakan Faruk Çelik'i konuk edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

11 Mart 2011 Cuma günü  Mega Saray Düğün Salonunda gerçekleştirilecek program saat 19:30’da başlayacak.

Programa konuk olarak katılacak olan Bakan Faruk Çelik18 Nisan 1999 yılında yapılan seçimlerde 21. dönem Bursa Milletvekili seçildi. İçişleri Komisyonu ve Dilekçe Komisyonu üyeliklerinde bulundu. 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucuları arasında da yer aldı. 22. dönem Bursa Milletvekili olarak 2.defa seçildi. 5 yıl süre ile Ak Parti Grup Başkan Vekilliği yaptı. 23 Temmuz 2007 yılında yapılan seçimlerde 23. dönem Bursa Milletvekili olarak 3.defa seçildi. Halen Devlet Bakanı olarak Görev yapan Faruk Çelik 60. Hükümette de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapmıştı.

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ; ’’ İlçe Teşkilatı olarak İl Başkanlığımızın koordine ettiği  ‘’Türkiye Buluşmaları’’ programımızın ilkini Sayın Devlet Bakanımız Faruk Çelik’inde katılımıyla gerçekleştireceğiz. Programlarımız en kısa zamanda Bakan düzeyinde konuklarımızın katılmıyla devam edecek. ‘’Türkiye Buluşmaları’’ programlarımıza tüm sivil toplum örgütleri ve ilçemiz sakinleri davetlidir’’ dedi.