Silivri Chp'de Genel Başkan Coşkusu

Önceki gün İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayan binlerce kişi içerisinde, Silivri CHP İlçe Örgütü de yer aldı.

Silivri Chp'de Genel Başkan Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Önceki gün İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,binlerce kişilik bir kalabalık ile karşılandı. Partinin Silivri İlçe Örgütü de, 15 arabadan oluşan bir konvoy ile, Silivri'den hareket ederek, Kemal Kılıçdaroğlu'nu havaalanında karşıladı. Silivri'den hareket eden 15 araçlık konvoyda, İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar başta olmak üzere, partinin ilçe yöneticileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri hazır bulunurken, Silivri heyeti, Sabiha Gökçen Havaalanında diğer ilçelerden gelenlerle buluştu. 

İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bazı ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile VİP salonunda bir araya gelirken, daha sonra toplu halde Ataşehir'e hareket edildi. Yolculuk esnasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüste, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yer aldı.