Silivri Ülkü Ocakları'nda Görev Değişikliği

Ülkü Ocakları Silivri Şubesi'nde devir teslim töreni gerçekleşti.Mevcut başkan Erhan Özkök görevini Özgür Bedel'e düzenlenen törenle teslim etti.

Silivri Ülkü Ocakları'nda Görev Değişikliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Silivri Şubesi'nde görev değişikliği gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç'un da katıldığı törende mevcut Başkan Erhan Özkök görevini Özgür Bedel'e devretti.

Yapılan tören sonrası açıklama yapan Eski Başkan Erhan Özkök “Bildiğiniz üzere yaklaşık 4 yıldır şerefimle onurumla gururumla yürütmüş olduğum Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı görevimi İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Uç Beyi Tunç yürekli Reisi Kazım Erdi Aktunç Bey’in takdirleri ile yol arkadaşım Özgür Bedel başkanıma devretmenin haklı gururunu yaşıyorum. Rabbim kıymetli kardeşimin Beyliğini mübarek kılsın, Hak yoluna yararlı etsin, Işığını parıldatsın uzaklara iletsin inşallah. Bu vesile ile birlikte görev yapmaktan onur ve şeref duyduğum başta İl Başkanım Kazım Erdi Aktunç Bey ve geçmiş dönem il Ocak başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım olmak üzere tüm ocak başkanlarıma İl Ocak yöneticilerime Ocak Başkanlığım sürecinde yanımda olan desteklerini esirgemeyen ağabeylerime, kardeşlerime, ülküdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor ve her daim teşkilatımızın ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde olduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Silivri Ülkü Ocakları yeni başkanı Özgür Bedel ise yaptığı açıklamada “Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkü Ocaklarının Silivri İlçe başkanlığına sayın il başkanımız Kazım Erdi Aktunç Beyefendi’nin takdirleri ile atanmış bulunmaktayım. Teşkilat geleneğimizin tüm anonim değerleri ve müktesebatını canımız pahasına koruyacağımıza, devraldığımız Bayrağı daha da ileri taşıma gayretinden bir an geri durmayacağımıza davamıza sadakatle hizmet etmekten taviz vermeyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz” dedi.