Silivri’ye Helal Olsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Abdülkadir Aksu ile Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Prof.Dr.Mustafa Şentop ve Feyzullah Kıyıklık, Silivri İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Teşekkür konuşması yapan Abdülkadir Aksu, “Partimizi 1. yapan Silivri’ye helal olsun” dedi.

Silivri’ye Helal Olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Abdülkadir Aksu ile Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Prof.Dr.Mustafa Şentop ve Feyzullah Kıyıklık, Silivri İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti teşkilat mensupları tarafından karşılanan AK Parti Milletvekilleri, teşkilata ve Silivri halkına teşekkür etti.

 

KARAKAŞ, SEÇİM SONUÇLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

AK Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen görüşmede seçim sonuçları hakkında bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Partimiz kurulduğundan beri Silivri genelinde ilk kez 1. parti olduk. Bu başarımızda bizi yalnız bırakmayan ve bir isteğimizi 2 etmeyen parti yönetimimiz ve her çalışmada itinayla yanımızda yer alan sayın milletvekillerimizin çok büyük katkısı oldu. Sağolsunlar Sayın Milletvekillerimizi hangi programımıza davet etsek bizi kırmadılar. AK Parti’nin en az 2 adayı her gün ilçemizde halkımızla beraber yer aldı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşkilatımız da yoğun ama zevkli geçen bu süreçte karınca misali gece gündüz demeden çalıştı. Halkımız da emeklerimizi ve çalışmalarımızı, bizi 1. parti yaparak ödüllendirdi. Emeği geçen, katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

 

AKSU: SİLİVRİ’YE HELAL OLSUN

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da, “Partimizi 1. yapan Silivri’ye helal olsun” dedi. Aksu, “Silivri’ye 2 konuda teşekkür etmek istiyorum. Birincisi, Silivri’de çok güzel bir neticeyle seçim kazandığımız için teşekkür ediyorum. İkincisi, Silivri’de ilk defa iktidar partisinden Silivri’den bir bayan adayı (Tülay Kaynarca) meclise bu başarıyla gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum. Metin kardeşimin (Karakaş) ve teşkilatımızın bu başarıda çok büyük payı var. Herkesi tek tek kutluyorum, tebrik ediyorum. Partimizi 1. yapan Silivri’ye helal olsun. Çok değerli bir kardeşimiz (Tülay Kaynarca) sizi Ankara’da temsil edecek. Kendisi her ne kadar İstanbul milletvekili olsa da, öncelikle Silivri’nin temsilcisi olacaktır. Biz, bize ne zaman haber verilse gece gündüz demeden burada olduk. Seçim bitince buradan gitmedik, yine beraberiz, yine beraber olacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Prof.Dr.Mustafa Şentop ve Feyzullah Kıyıklık da yaptıkları konuşmalarda, teşkilata ve Silivri halkına teşekkür ettiler.