Silivri'den denize döküldüler

AK Parti tarafından bugün düzenlenecek olan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde Silivri Teşkilatı tam kadro katılıyor. Parti yönetici ve üyeleri 10 otobüs ve 3 gemi ile miting alanına gitmek üzere Silivri Limanından hareket etti.

Silivri'den denize döküldüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul bugün yine tarihî günlerinden birini yaşayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapılacak ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde vatandaşla buluşacak.

Yapılacak olan mitinge AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı da tam kadro katılım gösterecek. Partililer, Silivri Limanına yanaşan 2 gemi, Selimpaşa Limanına yanaşan 1 gemi ve 10 otobüsle mitinge gitmek üzere hareket etti.

Mitinge gitmek için alana gelen partilileri tek tek karşılayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu “Bir kez daha Silivri’den Yeni kapı meydanına tarihi ana şahitlik etmek üzere Silivri’deki hemşerilerimizle birlikte yola çıkıyoruz. Şükürler olsun ki akın akın gemilerle denize döküldük ve Cumhurbaşkanımızın yanında devletimizin yanında, milletlimizin yanında Almanya’ya karşı Hollanda’ya karşı Fransa’ya karşı, PKK terör örgütüne karşı, FETÖ örgütüne karşı dik durak adına kıyamda durmak adına milletimizle yanana kol kola olmaya gidiyoruz. Aramıza katılan bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Silivrili hemşerilerimizle sevgilerimi sayfalarımı sunuyorum.16 Nisan’ın ilçemiz ve Ülkemiz adına mutlu ve güçlü yarınlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.