Tokalı yeniden başkan seçildi

Silivri Saadet Partisi ilçe başkanlığı 4. olağan kongresi ilçe binasında gerçekleşti. 2009 yılından bu yana ilçe başkanlığını yürüten Kadir Tokalı tek listeyle yeniden ilçe başkanı seçildi.

Tokalı yeniden başkan seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

SP il başkan yardımcıları Yaşar Kangel, Neşet Çevik ve tarihçi Ekrem Şamave ilçe sorumlusu Nurettin Şeçel’in katıldığı kongrede  Tokalı’nın yönetimi de ise şu isimler yer aldı. Ekrem Aktaş, Osman Ateş, Mehmet Erdoğan, Bayram Parlak, Mürsel Atlıhan, Vahdettin Şentürk, Süleyman Yaşar, Mahmut Hamdemirci, Ramazan Usta, Sezer Güvenç, Erol Keskin, Lütfi Hamarat, Halit Türkel ve Ahmet Barlas. İl kongre delegeliğine ise Kadir Tokalı, Ekrem Aktaş, Mehmet Erdoğan, Osman Ateş, Erol Keskin, İnayet Hamdemirci seçildi. 

Eyüp Sultan’dan Piri Paşa’ya 

Saadet partisi genel başkanı Necmettin Erbakan’ın Eyüp Sultan Camiinden başlattığı seçim startını kendilerinin de Silivri Piri Mehmet Paşa camiinden başlattıklarını söyleyen SP Silivri İlçe Başkanı Kadir Tokalı, kongrede yaptığı konuşmada, “ milli görüş bizim kendi örf adet din ve geleneklerimize dayanarak tarihimizden güç alarak istikbalimize bakmak ve ihtiyaç duyduğumuz gücü kendimizde bularak bu hamleyi yapma fikridir.” Diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.