Ülkü Ocaklarından davet 'Bayraklarla süsleyelim'

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, Silivri halkına bayrak davetinde bulunarak 'Bayrağımıza yapılan hain saldırıyı lanetlemek ve dosta düşmana karşı hassasiyetimizi göstermek adına Silivrilileri bayrak asmaya davet ediyoruz' dedi

Ülkü Ocaklarından davet 'Bayraklarla süsleyelim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, Silivri halkına bayrak davetinde bulunarak “Bayrağımıza yapılan hain saldırıyı lanetlemek ve dosta düşmana karşı hassasiyetimizi göstermek adına Silivrilileri bayrak asmaya davet ediyoruz"  dedi.

Diyarbakır Lice'de Türk Hava Kuvvetleri sahası sınırlarına girerek bayrak indiren PKK yandaşlarının hain saldırısına tepkiler büyüyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'nın yürüttüğü "Türk Milleti Uyanıyor, Türk Bayrağı Dalgalanıyor" kampanyasına Silivri halkını davet eden Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, "Evlerimizi, işyerlerimizi ve arabalarımızı Türk bayrağıyla süsleyerek, ülkemizi Ayyıldızlı Al bayrağımızla donatalım" dedi.

Türk Bayrağının önemine dikkat çeken Arıkan, "Türk bayrağı, rengini şehit kanlarından alan; hilali ve yıldızı çok derin manevi anlamlar içeren mukaddes bir bayraktır. Ne acıdır ki, hükümetin göstermiş olduğu gevşeklikten istifade eden teröristler, geçtiğimiz günlerde bir askeri alana girerek bayrağımızı indirme cüretinde bulunmuşlardır. Hain ellerce indirilen bayrağımızın vebali siyasi ve askeri sorumluların boynunda ebediyen asılı duracaktır"

“HERYER BAYRAK OLSUN”
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak yürütülen kampanyaya Silivrililerin de eşlik etmesini isteyen Nurullah Arıkan, her sorumlu vatandaşın evine, işyerine veya arabasına bayrak asmasını önerdi.

"Her yeri Türk bayrağımızla süsleyelim" diyen Arıkan; "Bayrağımızın gölgesinin üzerimizden hiç eksilmemesi ve milletimizin birliğinin daim olması adına herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz" dedi.