Ülkü Ocaklarından Türkmeneli'ne Yardım Kampanyası

Ülkü Ocakları tarafından, 'Haydi Türkiye, Zulme Sessiz Kalma, Türkmeneli'ne Türk'ün Elini Uzat' adlı yardım kampanyası başlatıldı.

Ülkü Ocaklarından Türkmeneli'ne Yardım Kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerdeki kanlı terör eylemleriyle dünya gündeminde olan IŞİD, Irak’taki Türkmenleri de katletmeye başlamıştı. İlk olarak MHP lideri Devlet Bahçeli ‘ nin ‘’ Sen de doyur, sen de giydir ‘’kampanyasıyla ülke halkına yardım çağrısına Ülkü Ocakları da eklendi.

‘’Haydi, Türkiye, Zulme Sessiz Kalma, Türkmeneli ‘ne Türk ‘ ün Elini Uzat! ‘’kampanyası başlatan Ülkü Ocakları, tüm yurda duyarlı olmaları için sesleniyor.

Kampanya kapsamında Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan da Silivrililere çağrı yaptı. Herkesi sorumlu olmaya davet eden Arıkan ; ‘’ Irak ‘ ta 2 milyona yakın Türkmen soydaşımız var ve yalnızlığa, çaresizliğe mahkûm edilmiş durumda. Soydaşlarımızın yaşadığı şehirler IŞİD terör örgütü tarafından hedef alınıyor. Günlerdir birçok soydaşımız canice katledildi ve yaralandı; evlerini, mallarını terk etmek zorunda kaldı. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey , ‘’ Sen de doyur sen de giydir ‘’ temasıyla Türkmeneli için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktadır. Bizler de tüm Ülkücüler olarak bu kampanya ya destek vermek zorunda ve herkese çağrı yapmak durumundayız Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz ‘un da yaptığı çalışmalar neticesinde gerekli alt yapı oluşturulmuştur. ‘’ Şimdi üzerimize düşen, az-çok demeden yardım etmektir ‘’ dedi.