Yeni Yılın İlk Ziyareti Hastaneye

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, yeni yılın ilk mesai gününde Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binası'nı ziyaret etti. Ağırlıklı olarak Ağız ve Diş Sağlığı Ünitesi'nin hizmet verdiği hastaneyi gezen, hastalarla sohbet eden Kaynarca, istek ve talepleri de yerinde görme fırsatı buldu.

Yeni Yılın İlk Ziyareti Hastaneye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yalçın Yönet, AK Parti Selimpaşa Mahalle Başkanı Mustafa Zorlu ve mahalle teşkilatı yöneticileri ile birlikte yeni yılın ilk mesai gününde Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Başhekim Ali Ulvi Yılmaz’ın eşlik ettiği Kaynarca ve ekip arkadaşları, ağırlıklı olarak Ağız ve Diş Sağlığı Ünitesi’nin hizmet verdiği hastaneyi gezerek bilgi aldı. Bazı branşlardaki doktor kadrosunun eksikliğinin giderilmesi yönünde taleplerle karşılaşan Kaynarca, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşeceğini söyledi.  

KAYNARCA, HASTALAR VE HASTA YAKINLARI İLE DE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, hastane ziyaretinde hastalar, hasta yakınları ve doktorlar ile de görüştü. Vatandaşların hem sağlık alanındaki beklentileri hem de diğer konulardaki isteklerini dinleyen Kaynarca, istek ve talepleri yerinde görme fırsatı buldu.