Yönet,2011 Yılı Bütçe Performans Programını Anlattı

İ.B.B. Belediye Meclis Üyesi Aynı Zamanda Silivri İlçe Başkanlığı Teşkilatlanma Birim Başkanı Olan Yalçın YÖNET İ.B.B. Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ’IN Başkanlığında, Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda Gerçekleştirilen Faaliyet Raporu Sunumu Toplantısında, 2011 Yılı Bütçe Performans Programını Anlatmak Üzere, Ak Parti Gurubu Adına Söz aldığı Konuşmasında Şunları Dile Getirdi

Yönet,2011 Yılı Bütçe Performans Programını Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Bugüne kadar, 2009 dünya su forumunun, 2009 UEFA  final maçının, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası final maçının vb. gibi uluslararası arenada ses getirecek etkinliklerin gerçekleştirildiğine hep beraber şahit olduk ,ayrıca Başkanımızın İstanbul’umuz 2012 yılından spor başkenti olacaktır müjdesini verdiğini de belirterek, yine 2012 yılında yapılması planlanan organizasyonlar arasında, dünya kapalı atletizm şampiyonası ve kısa kulvar yüzme şampiyonasının yer aldığını da sözlerine ekledi.

İstanbul’umuzun 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilmesi bu anlamda bir hakkaniyetin tescilidir diyerek sözlerine devam eden Yönet, yıllar sonra Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçici üyeliğine Türkiye’nin seçilmesini,İslam örgütü genel sekreterliği görevinin Türkiye’ye 2.kez verilmesini, yine bu süreçte Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığına ilk defa bir Milletvekilimizin getirilmesinin uluslararası camiada yükselen itibarımızın nişanesi olduğunu vurguladı.

T.B.B Başkanlığı görevini de yürüten DR.Mimar Kadir TOPBAŞ’ın Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilat Başkanlığı seçimini kazanması ve şahsında İstanbul’umuzda bir paye daha getirmesinin hepimiz için ayrı bir gurur vesilesi olduğunu ifade ederek,İstanbul’umuzun bu güzel günlere gelmesinde bu güne değin bu güzel kente hizmet vermiş olan herkese bir İstanbullu olarak teşekkür ediyor, Yüce meclise saygılar sunuyorum diyerek konuşmasını tamamladı.