'Yorulduk ve yıprandık!'

Demokrat Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu ve parti üyeleri bugün istifa etti.

'Yorulduk ve yıprandık!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Yasin Elmaslı, Ferid Köroğlu, İlhan Şahin, Sebahattin Çetinkaya, Adem Yapan, Nihat Barış, Mehmet Tarzan Korucuoğlu ve Ragıp Cambazoğlu Silivri Adliyesi önünde istifa ettiklerini açıkladılar.

İstifa hakkında basın açıklaması yapan Yasin Elmaslı, “Partimizin yanlış yönetilmesi ve akabinde arka arkaya alınan başarışız sonuçlar nedeniyle emek verdiğimiz Demokrat Parti Silivri Üyeliği ve diğer görevlerimizden İlçe Seçim Kurulu vasıtasıyla Yargıtay’a gönderilmek üzere 04/02/2016 tarihinde istifa etmiş bulunuyoruz” dedi. 

“DİNLENME KARARI ALDIK”

‘Uzun zamandır bu gündemimizde olmasına rağmen siyasi etik gereği bunu dillendirmeden geçmiş seçimlerde görevlerimizi yerine getirdik’ diyen Elmaslı, “Gelinen süreçte tek taraflı çabanın bizleri yorduğu ve yıprattığı da aşikardır. İstifamızın gerekçesi parti merkez yönetimine atfen yapılmış olup, bugüne kadar birlikte çalıştığımız kişi ya da kişilerle ilgili değildir. İstifa şu an itibariyle herhangi bir partiye geçmek vb. amaçla da yapılmamıştır. Geçen zaman içinde yorulduk, yıprandık ve ekip olarak dinlenme kararı aldık. İlerleyen zamanda şartlar bize bir görev emrederse, ekip olarak bir araya gelir gereğini yaparız. Geride kalan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dileriz” şeklinde konuştu.