Proline ile elektriksiz kalmayın

Kesintisiz güç kaynağı sektöründe Silivri'de kurulmuş olan Proline, enerji verimliliğini öne çıkaran ürünlere imza atıyor. 'Yeni nesil online güç kaynaklarıyla' müşterilerine hizmet sunan Proline ,'1 saatten 24 saate kadar kesintisiz enerji sağlıyor'

Proline ile elektriksiz kalmayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proline Kesintisiz güç kaynakları yönetim kurulu Başkanı Oğuz Ardahan “Bilişim sektöründe ve sanayide Kesintisiz Güç Kaynak'larına (KGK, UPS) olan ihtiyaç ve beklentiler yüksektir. İşletmelerin otomasyon ile artan üretim kapasiteleri ve kişisel bilgisayarlar ile sunucuların oluşturduğu bilişim altyapısı KGK kullanımını neredeyse bir zorunluluk haline getirmiştir. Bilgiişlem ortamında işlenen bilgilerin kesintiye uğraması işletmeleri önemli finanslar zararlara uğratmaktadır. Güç koruması amacıyla kullanılan KGK'lar sadece elektrik kesintisinde bilgisayar ve benzeri kritik yükleri beslemekle kalmaz, aynı zamanda şebeke enerjisi mevcut iken bu yüklerin, frekansı ve gerilimi regüle edilmiş, son derece kararlı bir AC güç ile beslenmesini sağlar.”dedi. 

Ardahan sözlerini şöyle sürdürdü “Proline Güç Kaynakları, başta IT sektörü olmak üzere tekstil makineleri, CNC ve lazer kesim makineleri, bilişim, otomotiv sektörü, sağlık ve medikal sektörleri, denizcilik ve tersaneler, rüzgâr ve diğer yenilenebilir enerji projelerinde ve daha birçok sektörün yanı sıra konutlarda da kullanılmaktadır. Konusunda uzman personellerden oluşan ve özel çözümler sunabilen kadromuzla sürekli gelişmekte olan teknolojiyi yakından takip ederek ürün ve hizmet kalite standardını en üst seviyede tutmaktayız. Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile yüksek kaliteli ve en son teknolojiye sahip yeni nesil ürünler sunuyoruz. Güç Elektroniği konusunda pazarlama, satış ve satış sonrası servis hizmetlerini Türkiye’nin 7 bölgesinde kurmuş olduğu geniş kapsamlı Satış ve Servis Ağı ile müşterilerine sunmaya devam etmekteyiz.”

Silivri Bölgesinde elektriklerin çok sık kesintiye uğraması sebebiyle müşterilerinin en çok Kombi, Buzdolabı, Aydınlatma, Televizyon, kalorifer kazanı ve Bilgisayar sistemleri için güç kaynağı talep ettiklerini de belirten Ardahan “Firmamızda Doğalgaz Kombi için güç kaynağı ve regülatör, Katı yakıtlı kalorifer kazanı için, Kepenkler için, ev, ofis ve fabrikalar için güç kaynağı satış hizmeti veriyoruz.15 yıllık tecrübe ile her marka güç kaynağınıza servis, bakım ve kalibrasyon hizmeti sunuyoruz ”dedi.

Proline Ups Sistemleri
Tel: 0 212 728 8586 - Gsm: 0 532 462 6830
www.prolineups.net