200 çocuğun yüzü güldü!

Silivri Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, Ramazan Bayramı'nda da çocukları düşündü. 11 ayın Sulatanı Ramazan bayramı için ihtiyaç sahibi çocukları düşünerek harekete geçen Beşiktaş Silivri Kartalları Taraftalar Derneği, yardım paketleri hazırlayarak 200 çocuğu baştan aşağı giyindirdi.

200 çocuğun yüzü güldü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal projelerde etkinliğini sürdüren Silivri Kartalları, son olarak çocuklar için bayramlık hazırladı. Yaklaşık 1 aydır yürütülen çalışma ile ihtiyaç sahibi çocukları tespit eden Silivri Kartallar Taraftar Derneği yönetimi, Ramazan Bayramı öncesinde yüzleri güldürdü. Çocukların tüm kıyafetlerini karşılayan Kartallar, bayramda çifte sevinç yaşattı.

Yapılan bu çalışma ile birlikte, Ramazan ayının önemini herkese gösteren taraftarlar, diğer derneklere büyük örnek oldu.

KİMSEYE DUYURMADAN HEDİYELERİNİ DAĞITTILAR

Cuma günü gerçekleştirilen dağıtım töreninde KASABA'ya özel konuşan Silivri Kartalları Taraftarlar Derneği yönetimi, tek tek ihtiyaç sahipleriyle görüştüklerini ve şahsi araçlarıyla birlikte gidip teslim ettiklerini söylediler. "Sağ elin verdiğini sol el görmedi" diyen Silivri Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Hüseyin Belenkoğulları, şunları söyledi:

"Başlatmış olduğumuz bu çalışma umarım bir çok ailenin yüzünü güldürür. Elimizden geldiğince bir çok çocuğa ulaşmaya çalıştık. Sorduk soruşturduk hepsinin numarasını da aldık ve karıştırmamak için de paketlerin üzerine isimlerini yazdık. Kapılarına kadar gittik teslim ettik. Umarım bu çalışma tüm herkese örnek olur ve mağdur kalmış hiçbir çocuk kalmaz.”

200 çocuğun bayramlık ihtiyacı karşılandığı belirtildi.