Bayburtlu İnşaat sofrasını paylaştı

Türkiye'nin birçok bölgesinde yaptığı nitelikli konut projeleri ve sosyal sorumluluk projelerinin en önemli aktörlerinden biri olan Bayburtlu İnşaat yöneticileri, ilçe protokol üyeleri ve çalışma ekipleriyle iftar sofrasında buluştu.

Bayburtlu İnşaat sofrasını paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayburtlu İnşaat yöneticileri Yakup ve Eyüp Bayburtlu, konuklarını kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan,Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko,Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök, Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilcisi Salim Çavdar, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri,Silivrisporlu sporcular, kamu ve özel kurum yöneticileri,işadamları, ile şirketle ticari bağı olan kuruluş temsilcileri katıldı.

Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Yakup Bayburtlu , "Çalışma arkadaşlarımızla iftar programında bir araya geldik. Amacımız; çalışanlarımızın ve ticari bağımız olan firma çalışanlarının birbirini daha iyi tanımaları, kaynaşıp yapıcı ilişki ortamları oluşturmaları; ayrıca onlara iş dışında da sohbet etme imkânı sunmak, Bayburtlu İnşaat, yönetim kadrosu ve personeliyle bir bütün olduğunu hissettirmek. Bu amaçla düzenlediğimiz iftar yemeğinde ailelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açma ve sohbet etme imkânı bulduk. Bu etkinliğimizin, kaynaşma adına yararı olduğunu düşünüyor ve gelecek yıllarda da devam etmesini planlıyoruz” diye konuştu.