Kartallar iftarda bir araya geldi

Silivri Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinin sürpriz konuğu ise Beşiktaş eski As Başkanı Serdal Adalı oldu.

Kartallar iftarda bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Beşiktaşlılar Derneği, Fes Cafe’de düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beşiktaş eski As Başkanı Serdal Adalı, Kabataş Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Uğur Fora, eski dernek başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda Beşiktaşlı katıldı.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın mekana geldikten sonra tüm davetlilerle tek tek tokalaşması da gözlerden kaçmadı.

İftardan önce yapılan dua sırasında bir Beşiktaşlının “Rabbim Beşiktaş’ın şampiyonluğunu göstersin” şeklindeki duasının sonrasında tüm Beşiktaşlılar da hep bir ağızdan “Amin” dedi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açılırken, yemek sonrasında hep birlikte tekrar dua edildi ve sonrasında Silivri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kerem Fidancık bir konuşma yaptı.

Fidancık: Tüm başkanlarımıza sonsuz teşekkürler

Fidancık yaptığı konuşmasında; “Ben öncelikle kuruluşumuzdan bu yana derneğimizde görev alan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onlar bugünlere getirdiler ve şimdi de biz devam ediyoruz. Sonrasında Serdal Adalı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hem bugün bizi yalnız bırakmadığı için hem de geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Eray kardeşimizin tedavisi sürecinde yanında olduğu için. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar da aramızda bulunuyor. Ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hepinize afiyet olsun.” dedi.

Adalı: Bayramdan sonraki programda bir araya geliriz

Fidancık’tan sonra söz alan Beşiktaş eski As Başkanı Serdal Adalı da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “Bundan önce Silivri’ye iki veya üç defa gelmiştim ancak şehiriçine ilk defa gelmiş oldum. Çok güzel bir ortam var burada. Sizlere de teşekkür ediyorum bu yemeğe davetinizden dolayı. İnşallah bayramdan sonra yapacağınız organizasyonlarda tekrar bir araya geliriz. Ben hepinize afiyet olsun diyor, Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum.

Işıklar: Beşiktaş dik duruşun simgesi olmuştur

Adalı’dan sonra mikrofonu alan Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Ben Fenerbahçeli biri olarak aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Benim öyle aşırı fanatizm yanım da yoktur zaten. Ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim: Geçtiğimiz kötü süreçlerde Sayın Serdal Adalı nezdinde Beşiktaş takımı dik duruşun simgesi olmuştur. Bu çok güzel bir şeydir. Yapılan onca suçlamalara karşı taraftar hep takımının arkasında olmuştur. Kerem Başkan bahsetti. Şimdiye kadar birçok isim bu dernekte görev yapmıştır. Onlar da büyük isimlerdi. Şimdi de sizler buradasınız. Hepinize afiyet olsun diyorum. Ramazan Bayramınızı da kutluyorum. Nice güzel günler sizlerin olsun.” Şeklinde konuştu.

Fidancık: Işıklar 10 numara insandır

Yapılan konuşmaların ardından Dernek Başkanı Kerem Fidancık, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a arkasında isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Hediyeyi vermeden önce de “Başkanımız 10 numara insandır. O yüzden kendisine 10 numaralı forma hediye ediyoruz.” dedi. Fidancık, Serdal Adalı’ya da kara kalem çalışılmış Beşiktaş’ın simgesi kartal resmi hediye etti.

Hep birlikte söylenen Beşiktaş Marşları ile iftar yemeği programı da sona ermiş oldu.