Pasaj esnafları iftarda bir araya geldi

Silivri Aziz Sokak üzerinde bulunan Gülsor Pasajı esnafları iftarda bir araya geldiler. Düzenlenen iftara Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

Pasaj esnafları iftarda bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gülsor pasajında bulunan esnafların dayanışması Ramazan ayında da devam ediyor. Kuaförü, sigortacısı, muhasebecisi, emlakcısı ve bir çok meslek mensubu esnaf iftar sofrasında bir araya geldiler. Fırıncılar Federasyonu Silivri Şubesi ve Özvarnalı Sigorta’nın sponsor olduğu iftar sofrasına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan pasaj esnaflarından Elif Özvarnalı ‘’Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını ve sevincini paylaşmak, dostluklarımızı pekiştirmek ayrıca, pasajımızdaki esnaflarımızla birliği, beraberliği, komşuluğu, dostluğu geliştirmek amacıyla böyle bir organizasyonla bir arada bulunmaktayız. Bizler burada farklı türden işler yapsak da, bir çatı altında bir aileyiz. Fırıncılar Federasyonu Silivri Şubesiyle birlikte bu yıl biz ilkini yaptık, inşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettiririz.”dedi.