Rizeliler iftar sofrasında bir araya geldi

Silivri Rizeliler Derneği üyeleri Silivri sahilinde kurulan iftar sofralarında bir araya geldi. Havanın yağışlı olmasına rağmen programa katılımın yoğun olduğu görüldü.

Rizeliler iftar sofrasında bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en aktif yöre derneklerinden biri olan Silivri Rizeliler Derneği, Silivri sahilinde üyeleri ve vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Havanın yağışlı olmasına rağmen programa katılımın oldukça yüksek olduğu gözlemlendi.

Silivri sahilinde düzenlenen programa Silivri Belediye Başkanı Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın kolları yöneticileri, Silivri Belediyesi Eski Başkanlarından Hüseyin Turan, SİBESO Başkan Vekili Arif Kanık, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sancak Dolar, Mevlana’nın bir sözüyle konuklarına hitaben yaptığı konuşmada “Güzellik birdir ama aynaları çoğaltırsan o da çoğalır. Bizler modern fakat acımasız dünyada dar kalıplarla hareket etmeyen, paylaşarak gelişmeyi ve sürtüşerek değil anlaşarak bir olmayı amaç edinmeliyiz. Ben değil biz diyebilmek için birlikten güç doğacağının pekişmesinde bu sofraların önemi büyük olacaktır. Bu akşam iftar soframızda bulunan siz değerli konuklarımıza baktığımızda toplumumuzun çeşitliliğini ve bu çeşitliliğin getirdiği zenginliği görebiliyoruz. Ramazan ayı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı bir aydır. Aslında bu duyguların her gün yaşanması gerektiğini de bilmeliyiz. Birlik ve beraberlik soframızın kurulmasını sağlayan dostlarımıza dernek üyelerimize ve siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyor, yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin” dedi.

Program yapılan dua ile sona erdi.