Silivri MHP'den birlik ve beraberlik iftarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Av. Feti Yıldız ve Volkan Yılmaz'ın da katılımıyla iftar programı düzenledi.

Silivri MHP'den birlik ve beraberlik iftarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın ev sahipliğinde iftar programı gerçekleştirdi. İftara MHP Genel Başkan Yardımcı ve İstanbul 3.bölge milletvekili adayı Av. Feti Yıldız, İstanbul 3.bölge milletvekili adayı Volkan Yılmaz, muhtarlar, oda ve STK başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Çok kıymetli hemşehrilerim,11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif ayının hepimize hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ediyorum.24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize, milletimize ve patimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

İftar programında son konuşmayı Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Volkan Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz konuşmasında “Silivri’nin bir evladı olarak sizlerden şunu istirham ediyorum.24 Haziran’da MHP’ye öyle bir destek verin ki MHP’yi Meclise öyle bir çoğunlukla gönderin ki cümle alem görsün. Herkes Devlet Bahçeli’den Allah razı olsun diyor. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz diyor. Şimdi Silivri olarak Devlet Bahçeli’ye teşekkür etme zamanı geliyor.24 Haziran’da 3 Hilalli kutucuğa mührü vuracak ve Devlet Bahçeli’ye teşekkür edeceğiz” dedi.