Silivri Sahilinde 10 Bin Kişi İftar Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından düzenlenen ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen sokak iftarının sonuncusu Silivri sahili kordon boyunda yaklaşık 10 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Silivri Sahilinde 10 Bin Kişi İftar Açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesini hazırladığı ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının organize ettiği yemeğe AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Mehmet Metiner, Afşin Yazıcıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Altunsoy, İlçe Protokolü, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ve Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimi, İBB ve Silivri Belediyesi meclis üyeleri, geçmiş dönem Belediye Başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir çok isimde katıldı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Milletvekilleri ve beraberindeki heyetle beraber masaları gezip iftara katılan vatandaşlara sohbet ettiler. İftar yemeği sonrasında sırasıyla İlçe Başkanı Dilek Demiral, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Altunsoy ve ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca birer konuşması yaptılar. Gerçekleşen konuşmalarda Ramazan ayının maneviyatına vurgu yapılırken, zulüm ve savaş şartlarında hayatlarını devam ettirmek zorunda olan İslam coğrafyası ve tüm insanlığın huzura ve barışa kavuşması temennilerinde bulunuldu.

İftar programı İlçe Müftüsünü İdris Çatmakaş’ın yaptığı dua ile sonlandı