Silivri Ülkü Ocakları iftarda buluşturdu

Ülkü Ocakları Silivri ilçe Başkanlığı tarafından Silivri sahilinde düzenlenen iftar programı büyük ilgi gördü. İftar yemeğinde çok sayıda MHP'li ve Ülkü Ocağı mensubu biraya geldi.

Silivri Ülkü Ocakları iftarda buluşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Silivri ilçe Başkanlığı tarafından Silivri sahilinde düzenlenen iftar programı büyük ilgi gördü. İftar yemeğinde çok sayıda MHP’li ve Ülkü Ocağı mensubu biraya geldi.

Silivri Sahilinde düzenlenen iftar programına MHP Silivri İlçe Başkanlığı yöneticileri, 3.Bölge Başkanı Dr.Şuayip Gülümser, partililer, Ülkü ocağı mensupları, STK temsilcileri, Muhtarlar, spor kulübü yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. 

Verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Silivri Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Nurullah Arıkan şunları söyledi ‘‘Düzenlediğimiz iftarda bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum. Allaha şükürler olsun ki Silivri’de Ülküdaşların bir araya geldiğinin bugün bir göstergesini yaşadık. Bu kalabalığı gördükten sonra bizler bölge başkanımızın izniyle Eylül’de de bu kalabalığa Ali Kınık’ı misafir edeceğiz. Ali Kınık’la 2014-2015 Eğitim yılına başlayacağız inşallah” dedi.

İftar programındaki son konuşmayı da Ülkü Ocakları 3.Bölge Başkanı Dr.Şuayip Gülümser yaptı.”Böyle bir organizasyonda Nurullah Arıkan ve yönetimine Silivri’de Türk Milletine ve Türk Bayrağına gönül vermiş bütün halkımızı  bir araya getirdiği için binlerce kez teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan Gülümser konuşmasını şöyle sürdürdü “Bu mübarek günlerin feyzinde bereketinde bir araya gelmek herkese nasip olmuyor. Son günlerde Irak Türkmenlerinin yaşadığı çileye hep birlikte şahit oluyoruz. Doğu Türkistan’da Müslüman Türk halkına oruç tutmak dahi yasaklandı. Son birkaç gündür Filistin’deki Müslümanlarda bizim ızdırabımız. Orada ızdırap dolu bir süreç yaşanmakta. Yediğimiz ve içtiğimiz her yudumda binlerce kez rabbimize şükür etmemiz lazım ki özgür ve hür bir şekilde bayrağımızın altında gölgesinde huzurlu bir şekilde iftarımızı yapabiliyoruz. Silivri Ülkü Ocaklarının çalışmalarını İstanbul İl yönetimi ilgiyle takip ediyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum”