Umuçlar geleneği bozmadı

Silivri'nin otomotiv sektöründe öncü olmuş Doğu Otomotiv'in işletmecileri Umuç kardeşler, her yıl olduğu gibi bu senede geleneksel iftar sofralarında binlerce vatandaşı buluşturdu.

Umuçlar geleneği bozmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının gelmesi ile ilçemizde gerçekleşen iftar programları hız kazanmaya başladı. Başta Belediye, STK'lar, Siyasi Partilerin yanı sıra yine ilçede isim yapmış işletme sahipleri de ramazan ayı boyunca iftar vermeye devam ediyor. Bu işletmelerden biriside bölgemizin otomotiv sektöründe marka olmuş ismi Doğu Otomotiv'in sahipleri Umuç kardeşlerdi.
 
Tek tek karşıladılar
Silivri Erdemkent sitesinin bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına katılımın çok yoğun olduğu gözlenirken vatandaşların yanı sıra iş ve siyasi isimlerinde iftara yoğun bir ilgisi oldu. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftara gelen misafirleri tek tek karşılayarak, hoşgeldiniz diyen Umuç kardeşlerin heyecanlı olduğu gözlemlendi. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile açılan oruçlar ile birlikte Umuç ailesi adına Osman Umuç bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Umuç; "Bu anlamlı günde davetimize gelerek bizleri memnun ettiniz. Ramazan ayı bereket ayıdır. Bu sofraların birliğimize ve beraberliğimize güç katmasını tüm kalbimle diliyorum. Geleneksel hale getirmeyi arzuladığımız bu programımızın inşallah seneye de tekrarını yapmayı Allah bize nasip eder arzusu içerisinde olduğumu da özellikle ifade etmek istiyorum. Tekrar kıymetli misafirlerimize bizleri kırmayarak teşriflerinizden dolayı teşekkür eder, ramazan ayının başta Müslüman alemine, ülkemize ve Silivrili hemşerilerimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" dedi.