Asiltürk 'Oylar bölünmesin değil Ülke bölünmesin'

Saadet Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Nagehan Gül Asiltürk ve ekip arkadaşları, haber merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Asiltürk 'Oylar bölünmesin değil Ülke bölünmesin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Haber Ajansı yöneticisi Yusuf Eker tarafından ağırlanan Asiltürk ve ekibi, genel siyaset ve Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler üzerine sohbet ettiler.

Asiltürk ,”Milli ittifak tabanda çok önemli bir karşılık bulduğunu” belirterek “halkın maalesef bu kadar kutuplaştırıldığı ayrıştırıldığı bu kadar kavga ortamına sürüklendiği bir dönemde genel merkezlerimiz genel başkanlarımız çok önemli bir şeye karar verdiler. Dediler ki siz bu toplumu ne kadar ayrıştırılsanız ayrıştırın, biz inanan insanlarız biz birbirimizi seven insanlarız ve biz size inat birleştireceğiz dediler ve bir milli ittifak oluşturduk. Bu vesile ile de hem gittiğimiz tabii biz seçim çalışmasını 3 aydır yapıyoruz adaylarımız yeni belli oldu. Benim aday olduğum sonradan oldu. Ama biz 3 aydır kadın kolları olarak arazideyiz. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Tabii şimdi milletvekili sıfatı verildi. Onunla çalışmaya devam ediyoruz”dedi.

“YEREL BASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

“Gittiğimiz her yerde mutlaka yerel basını ziyaret ediyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Asiltürk “biz yerel basını çok önemsiyoruz. Ulusal basın Milli ittifakı tamamen görmezden geliyorlar. Bu vesileyle bizde dedik ki yani evet ulusal basın böyle yapabilir. Bizim her yerde vicdanlı adaletli hakkı hakka teslim eden çok iyi yerel basın yayın kuruluşlarımız var. Biz gider bunları bulurız, kendimizi tanıştırırız, kendimizi ifade ederiz, anlatırız ve bu bağlamda da onlar adaletin gereğini mutlaka yerine getirirler diye düşünüyoruz. Bunun için gittiğimiz yerlerde de yerel basını mutlaka ziyaret ediyoruz.”dedi.

“OYLAR BÖLÜNMESİN DEĞİL ÜLKE BÖLÜNMESİN”

Bu dönemin çok önemli bir dönem olduğunu ifade eden Nagehan Gül Asiltürk “Türkiyenin gidişatı açısından her seçim çok önemli. Erbakan hocamız hep öyle derdi. Her seçim çok önemli ama bu seçim gerçekten çok önemli. Çünkü Türkiye’nin artık bölünme sürecinin konuşulduğu bir döneme giriyoruz ve 7 Hazirandan sonrasının ne olacağını hiç kimse bilmiyor. Onun içindir ki biz hani hep bize karşı kullanılan bir şey var oylar bölünmesin. Bizde diyoruz ki oylar bölünmesin değil ülke bölünmesin. Bizim tek mücadelemiz bu. Bu vatan bizim millet bizim. Ve bizim bundan başka gideceğimiz hiçbir yer yok. Ekonomik anlamda manevi tahribat, ahlaki tahribat, anlamında, dış politika anlamında. Türkiye çok kötü bir sürece götürülüyor. Çözüm süreci gibi bir önümüzde çok önemli maalesef çok kötü yürütülen bir süreç var. Çözüm süreci denilen şey aslında çözülme sürecine çevrildi. Gidişat onu gösteriyor. Türkiye’nin bölünmesi noktasını gösteriyor. Bu açıdan bizim hassasiyetlerimiz var. Millet bizi tanıyor. Biz onu da çok açık ifade ediyoruz. Bizim milli görüş olarak kendimizi tanıtmak gibi bir derdimiz yok. Milli ittifakın diğer parçası olan kardeşlerimiz içinde öyle. Herkes bizi tanıyor biz bu vatanın inançlı evlatlarıyız ve tek derdimiz bu millete hizmet etmek. Onun için biz diyoruz ki bizim 45 senedir kendimizi tanıtmaya ihtiyacımız yok. Bizi yaptığımız icraatlardan tanıyor bu halk. Bizim şimdiye kadar ki en önemli problemimiz bu oylar bölünmesi meselesiyle ve maalesef adaletsiz yüzde on seçim barajıyla önümüze koyulan barajdı. Allaha hamd olsun genel başkanlarımızda geçen gün aday tanıtımında ifade ettiler. Biz 7 Haziran itibariyle o barajı zaten kafalardaki zihinlerdeki o barajı birliği ittifakı oluşturarak yıktık. Bitti artık bizim öyle bir barajımız yok. Şimdi Allahın izniyle 7 Haziranda o barajı sandıkta yıkmaya geldi. Halkta çok önemli bir karşılık buldu bu ittifak. Araştırma şirketlerine bakıyorsunuz bizi hala yok sayıyorlar. Ama geçenlerde bir araştırma şirketi bizim aday tanıtımından sonra bir araştırma yayınlandı. Bizi  vermek zorunda kaldılar niye? Çünkü artık siz ne kadar saklarsanız saklayın bunu saklamanın imkânı yok. Çünkü 7 Haziranı bir de 8 Haziranı var. Tamam, 7 Hazirana kadar saklarsınız da 8 Haziranda ne diyeceksiniz bu millete.

“BİZ ŞARJ OLUYORUZ ÇALIŞTIKÇA”

“Kardeşlerim sabah karşılaştığımızda başkanım çok yorgun görünüyorsunuz diyorlar. Hayır, yorgun değiliz biz can hıraş çalışıyoruz. Çalışmaktan çok mutluyuz. Çünkü bu vatan bu millet bizim ve son nefesimize kadar da çalışmaya azimliyiz, gayretliyiz. Yorgunluk falan hiçbir şey. Biz şarj oluyoruz çalıştıkça. Ben şuna inanıyorum herkes üstüne düşeni yapmalı. Bu ülke hepimizin basın eğer susturulmaya çalışarak, ben söylenini yapayım zihniyetine giderse bu ülke bölünür.Bu ülkenin sahibi olmak zorunda basın.Biz siyasetçiler olarak “aman biz kendi çıkarımıza bakalım, kendi istikbalimize bakalım.3 günlük daha makam mevkii” derdine düşersek bu ülke bölünür bu ülke parçalanır.Benim ülkemde çocuğuna ekmek götüremediği için kendini yakan vatandaş var.50 bin liraya böbreğini satan vatandaş var.ben şimdi rahat edebilir miyim?Onun için her birimiz sorumluluğunu yerine getirmek zorundayız.3 günlük ikbal derdinde olanlara artık prim verilmemesi gerekiyor.Ve basın ayağı, halk ayağı, siyaset ayağı, hepsi üstüne düşen görevi yapmak durumunda ”dedi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sohbet ortamında sürdü.Asiltürk ve ekip arkadaşlarına teşekkür eden Yusuf Eker,gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretçilerine teşekkür etti.