Saadet Hız Kesmiyor…

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Alibey Mahallesi'nde seçim çalışması yaptılar.

Saadet Hız Kesmiyor…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Alibey Mahallesi’nde seçim çalışması yaptılar.

Mahalle halkını, esnafı ve dernekleri gezen heyet, yerel seçimin önemini ve Saadet Partisi’nin işbaşına geldiğinde neler yapacağını aktardılar. Ziyaretler sırasında, Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ‘‘Seçmen iki Parti arasında tercih yapmaya adeta mecbur edilmektedir. Temelde bakıldığı zaman Ak Parti ve CHP arasında renkleri dışında hiçbir fark yoktur. Son zamanlarda görüldüğü üzere yıllardır CHP’de siyaset yapan Ak Parti’ye veya yıllardır Ak Parti de siyaset yapan CHP’ye hiç yabancılık çekmeden, elini kolunu sallayarak geçebilmektedir. Çünkü bunlar birbirinin aynıdır, tek farkları renkleridir. Saadet Partisi bir tarafa, diğerleri bir tarafa. Milletimiz, 30 Mart’ta, gözlerini hırs kaplamış, bir gözü dolar, diğer gözü euro görüp, milletin hakkını gasp edenlere değil, kuşkusuz, adil nizam kurmak için, bir gözü hak ve adaleti, diğer gözü ise hizmeti görenlere oylarını verecektir. Milletimizin derdine derman olmak için, Silivrilinin hizmet belediyeciliğine kavuşması için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.