Saadet, ziyaretlere devam ediyor

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Alipaşa, Fener, Kurfallı ve Bekirli'de seçim çalışmasına ara vermeden devam ettiler.

Saadet, ziyaretlere devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Alipaşa, Fener, Kurfallı ve Bekirli’de seçim çalışmasına ara vermeden devam ettiler.

Köy halkını ve esnafı gezen heyet, halkın sorunlarını dinledi, çözüm yollarını ve Saadet Partisi’nin işbaşına geldiğinde neler yapacağını aktardılar.

Ziyaretler sırasında, Yerel seçimin önemine değinen Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Yıllardan beri ülkemizde bir oyun oynanmakta, seçmen iki Parti arasında tercih yapmaya yönlendirilmektedir. Günümüzde ise AKP ve CHP bu oyunu sahnelemektedir. Temelde bakıldığı zaman bu iki siyasi parti arasında renkleri dışında hiçbir fark yoktur. Milletimize hizmet edecek kadrolar ise, Allah rızasından başka hiçbir şey gözetmeyen ve hak, hukuk meselesinde Allah korkusuyla hareket eden, Milli Görüş kadrolarıdır. Bunun için önümüzdeki yerel seçimler Saadet Partisi kadrolarının işbaşına gelmesi için büyük önem arz etmektedir. Milletimizin artık bu oyuna gelmeyeceğine ve Saadet Partisi’ni işbaşına getireceğine inanıyoruz.

Son günlerde her gün Yolsuzluğun ve Hırsızlığın konuşulduğu ülkemizde, Belediyelerin durumunun hiç farklı olmadığı görülmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın resmi rakamlarına göre bugün 1752 Belediye’ye yolsuzluk soruşturması açılmıştır. Bunların 678’i Ak Parti, 511’i CHP’li Belediyelerdir. Bu durum Milli Görüş Belediyeciliği ile diğerleri arasındaki en büyük farktır. Bugüne kadar hiçbir Saadet Partili Belediye ne bir yolsuzluğa bulaşmış, ne de tek kuruş borç yapmıştır. İşte 30 Mart milletimizin ve Silivrililerin karar günüdür. Yolsuzluk, rüşvet ve borçla milletimizin hakkını gasp edenlerin büyük bir şamar yiyeceği, milletin hakkına sahip çıkarak, millete hizmetten başka bir şey düşünmeyen Saadet Partisi Kadrolarının ise işbaşına getirileceği karar günüdür. 30 Mart günü bunun gerçekleşeceğine inanıyor ve Milli Görüş hizmetlerine başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz’’ diyerek destek istedi.