Tabakoğlu'ndan Saadet ziyareti

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yeni dönem adayı Ali Tabakoğlu ekibi ile birlikte Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Tabakoğlu'ndan Saadet ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yeni dönem adayı Ali Tabakoğlu ekibi ile birlikte Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Tabakoğlu ve ekibini parti binasında partinin ilçe başkanı Mahmut Hamdemirci ve Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan adayı Kadir Tokalı karşıladı. 

 

Tabakoğlu destek istedi
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda tecrübeli bir ekibe ihtiyaç olduğunu ve bu sebeple yeniden başkanlığa talip olduğunu belirterek kadrosunu tanıtan Tabakoğlu, "Esnafımız için yaptığımız icraatlar ortadadır. Birçok projeyi başarıyla tamamladık. Yeni dönemde, daha önemli projeleri hayata geçirip, esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağımızı umuyor ve herkesin desteğini bekliyorum" dedi. 
Ali Tabakoğlu ve ekibini, Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette ilçe başkanı Hamdemirci, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve başkan adayı Ali Tabakoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oda seçimlerinin Silivri esnafı ve Silivrililer için hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ise, esnafın sorunlarına değinerek "Saadet Partisi yönetiminde, faiz yükü altında ezilen ve ağır vergilerle sömürülen esnafımızın bu zulümden kurtulması sağlanacaktır. Maalesef mevcut iktidarlar döneminde ve özellikle son 11 yıllık Ak Parti döneminde ülkemiz daha fazla dışa bağımlı hale getirilmiştir. Esnafımızın rafları ithal ürünlerle dolmuştur. Yerli üretimi teşvik eden ve Milli Sanayi diyen tek Parti Saadet Partisi’dir. Bu sorunun çözüme kavuşması ise kuşkusuz Saadet Partisi’nin yerelde ve genelde iktidara gelmesiyle mümkün olacaktır" dedi.