Tokalı 'Ulaşım ve Otopark Sorununu biz çözeriz'

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi'nde devam ettiler.

Tokalı 'Ulaşım ve Otopark Sorununu biz çözeriz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ettiler.

Ziyaretler sırasında, Saadet Partisi’nin Silivri projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Silivri nüfusu son yıllarda yüksek oranlarda artış gösterirken, ulaşım ve otopark hizmetlerinin düşük olması Silivri halkının önemli bir problemidir. Belediye yönetiminde bulunan Ak Parti ve CHP, çoğu işte olduğu gibi, ulaşım ve otopark işinde de sınıfta kalmışlardır. Şimdi, vaatlerde bulunmakla kimseyi kandıramazsınız. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yine gelseniz yine çözemezsiniz. Çünkü, Belediyecilik lafla değil icraatla olacak iştir ve Milli Görüş’ün işidir.Saadet Partisi olarak, Silivri Belediyesi’ni kazandığımızda ulaşım ve otopark planları bir bütün olarak ele alınacaktır. Ulaşım ve Otopark sistemi, bütünlük içinde konforlu, ekonomik, hızlı, dakik ve alternatifli bir yapıya kavuşturulacaktır. Belediye araç ve gereçlerinin geliştirilip üretilmesinde sanayicilerimiz ve teknik elemanlarımızla işbirliği yapılacaktır. Bilişim teknolojilerinden ulaşım ve otopark yönetiminin her alanında aktif bir şekilde faydalanılmasına özen gösterilecektir.Milletimizin derdine derman olmak için, Silivrilinin ‘Ulaşım ve Otopark’ sorununu çözmek için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.