Saadet yönetimi Zonguldaklılar Derneği Ziyaret Etti

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, yeni yerine taşınan Zonguldaklılar Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet yönetimi Zonguldaklılar Derneği Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zonguldaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Nihat Kuzucu ve yönetim kurulu üyeleriyle Silivri ve Ülke gündemine ilişkin sohbet eden İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Ülkemizdeki son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci yaptığı konuşmada ‘‘Milli Görüş Hareketi 1969 yılından beri istikametinden ve çizgisinden bir nebze olsun şaşmamıştır. İlk gün ne söylediysek, bugün de aynı şeyleri söylüyoruz. En önemlisi, Milli Görüş hiçbir zaman illegal bir hareketin içinde olmamış, vakarlı ve asil duruşunu hiçbir zaman kaybetmemiştir. Dört kez partimiz kapatılmasına ve birçok badireler atlatmamıza rağmen, hakkımızı yasal olmayan yollardan aramadık. Dönemin en büyük partisi olan Refah Partisi kapatıldığı zaman, merhum Erbakan Hocamız; ‘Refah Partisi’nin kapatılması tarihin akışı içinde çok küçük ve önemsiz bir vakadır. Milli Görüşçüler her zamankinden daha fazla aklıselim ve itidali olmalıdır.’ Demek suretiyle büyük bir devlet adamlığı sergileyerek olası fevri çıkışları önlemiştir. Son yaşanan Taksim Gezi Parkı hadiseleri, Milli Görüş’le diğerleri arasındaki büyük farkı bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

 

TAKSİM OLAYLARINI TASVİP ETMİYORUZ

Yakma, yıkma ve anarşiyle hak aranmayacağı aşikardır. Bunu, bizim tasvip etmemiz de mümkün değildir. Ancak, iktidar olaylara aklıselim yaklaşacağı yerde, yangını daha da körükleme yolunu tercih etmiştir. Bunun başlıca sebebi, iktidar ve ana muhalefetin yıllardan beri gerilim ve kutuplaşma politikasıyla siyasi rant elde etme çabasıdır. Çünkü, milletimiz artık ülkenin kötü yönetildiğinin farkına varmış ve bu kötü gidişatı Saadet Partisi’nin durduracağını anlamıştır. Taksim olaylarıyla, gerilim ve kutuplaşma politikası yeniden sahneye konularak, milletimizin Saadet Partisi’ne teveccüh etmesi engellenmektedir. Artık, milletimiz bu oyunlara gelmemektedir ve defalarca sahnelenen bu oyunu bozarak, Allah’ın izniyle Saadet Partisi’ni iktidara getirecektir.

 

Olayların bir diğer yönü ise, dış güçlerin Ülkemiz ve İslam Coğrafyası üzerindeki şer planlarıdır. İsrail’in güvenliği ve Büyük İsrail için düğmeye basanlar, İslam ülkelerini nasıl karıştırdıysa, Ülkemizi de kaos ortamına sürükleyerek, emellerini gerçekleştirmek arzusundadır. Yıllardan beri Saadet Partisi olarak uyarıyoruz. Nihai hedefleri Türkiye’de bir iç çatışma tezgahlamak olan bu şer güçlerle mücadele etmenin tek yolu, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, ‘İslam Kardeşliği’ni tesis etmek ve ‘İslam Birliği’ni etkinleştirmektir.

Günlük meselelerden kendine pay çıkararak siyasi çıkarını düşünen AKP ve CHP’nin bu meseleleri çözmesi mümkün değildir. Tek çözüm adresi; derdi milletimizin derdi olan ve her soruna Milli Görüş hassasiyetiyle yaklaşan Saadet Partisi’dir.