Arkaz 'Silivri'ye yatırımlarımız devam edecek'

Silivri Medical Park yöneticileri Silivri'de görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek hastanede yapılan değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Arkaz 'Silivri'ye yatırımlarımız devam edecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan basın toplantısına Silivri Medical Park Yön. Kurulu başkanı Dr. Hayati Arkaz, Hastane Genel Koordinatör ü Mustafa Arkaz, Başhekim Dr. Halil Narlı ve Mali İşler Sorumlusu Emin Narlı katıldı. 

Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Arkaz, Anadolu Hastanesi olarak Medical Park’a geçiş süreci hakkında yerel basın mensuplarını bilgilendirerek  “2000 yılına kadar siyasetin içinde olan biriydim. 2009 yılında ise Silivri’ye Anadolu Hastaneler Grubu olarak burayı açtık. 2010’un sonu 2011 yılının başında ise Türkfen’i sağlık camiasına ilk biz ortak ettik. 2013 yılında ise 2013 yılında Medical Park’a hisselerimizi devir etmeye başladık. Devir işlemi 2014 yılında son buldu. Hisselerimizin büyük çoğunluğu ile Medical Park’a ortak olarak bir çatının altında birleştik. Türkiye’de yaklaşık 30 Hastane Medical Park ve TÜRKFEN ile ortaklık imzaladı. İsim değiştirme konusunda bayağı düşündük, yaklaşık 1 yıl önce ortaklığımız başladı ama bundan 6 ay önce isim değiştirme kararı aldık. Fiyatlarımızda çok büyük bir değişiklik yok, bu zamana kadar yapılan hizmetler daha kaliteli olacak. Bizler bu zamana kadar kazanma hırsı olmayan kişileriz. Kazanma hırsı her zaman kaliteyi düşürdüğünden önceliğimiz sağlıklı hizmettir. Kişiliğimiz Silivri’ye geldiğimiz ilk günden itibaren değişmedi, bundan sonra da Allah değiştirmesin. Hastanemizde yeni birimlerimiz olacak, daha iyi hizmetler vereceğiz. Bunun yanı sıra Silivri’den Beylikdüzü’ne kadar eksiklik olan Kalp Cerrahi Ünitesi, KDC Mart ayı içerisinde açılacak. Onkoloji yerimiz hazır en kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Yoğun bakım ünitemizi büyütüyoruz.  Hastanemize hizmetlerimizin artması ile vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için otopark sorunumuz olan Vale hizmeti ile sıkıntımızı gidereceğiz. “dedi.

Hastanemizde şuanda Silivri’de bulunan en iyi doktorlar hizmet veriyor diyerek sözlerini sürdüren Arkaz “Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde 7 doktorumuz hastalarıyla ilgileniyor. Bu zamana kadar sıkıntımız olan acildeki doktorlarımızla ilgili son bir hafta içerisinde değişikliklerimiz oldu” dedi.

Hastane Genel Koordinatör ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arkaz da yaptığı açıklamada “Buraya günde 3000 kişi girip çıkıyor. Bu kadar çok kişinin giriş çıkış yaptığı yerlerde bazı sıkıntıların olması normaldir, ama önemli olan bu sıkıntıların ivedili şekilde çözümlenmesidir. Silivri’de bu sıkıntıları görme ve çözme noktasında hep beraber çalışacağız. Hastalarımızın veya hasta yakınlarımızın bizlere bu sıkıntıları söylemeleri, ulaştırmaları için elimizden gelen titizliği de gösteriyoruz. “dedi.

Basın toplantısı soru cevap şeklinde devam etti.Toplantı sonunda Hastanenin yeni oluşturulan departmanları gezilerek kısa bilgiler verildi.